• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek raporu icin asilama sarti

Merhabalar benim yumurtalik rezervim dusuk benim durumumda olup asilama yaptirmadan tup bebek raporu alan var mi? Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
Sizin durumunuz için aşılama şartı yok

Bizdede eşimin Sperm sayısı 5 milyonun altında oldugundan aşılama şartı aranmadi.

Sizin durumunuz için aşılama şartı yok

Bizdede eşimin Sperm sayısı 5 milyonun altında oldugundan aşılama şartı aranmadi.
Evet ama doktora gttigimde rapor icin asilama olmasi gerekiyo dedi.Ben de sonrasinda saglik uygulama tebliginde asilama gerektirmeyen durumlara baktigimda kendi durumum hakkinda bi aciklama goremedim.sizin durumunuz acik acik yazilmisti.
Ben de benim gibi olup rapor alabilen vat mi onu merak ediyorum?
Rapor alan varsa amh degeri kacti?

Canım merhaba;
Benim yumurta rezervim 0,14 . Ben de rapor için aşılama yaptırıyorum maalesef ki 2 aşılama şartı var.

Evet ama doktora gttigimde rapor icin asilama olmasi gerekiyo dedi.Ben de sonrasinda saglik uygulama tebliginde asilama gerektirmeyen durumlara baktigimda kendi durumum hakkinda bi aciklama goremedim.sizin durumunuz acik acik yazilmisti.
Öğrenebildiniz mi .kac olunca rapor veriyorlar hemen

B3nim de 0.94 merak ediyorum aşılama olmadan olur mu.bir kere aşılama oldum tutmadi.bir kere de paralı tup bebek yaptırdım tutmadi

Back