Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek raporu için aşılama kac kez yapılmalı
- Konu Sahibi zennuse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
ben 2 aşılama yaptırdım biri araştırma hastanesinde. Biri özel. Özel hastane kapandı yaptırdığıma dair raporu alamıyorum. söylesem kabul etmiyorlar dimi illa rapor gerekiyor. off çok şanssızım yaben ege universitesinde yazin rapor çıkarttım. simdi yine rapor icin basvurdum. 2 igneli aşılama sarti var. aşılama yapilan yerlerden belge alman lazim igneli aşılama yapildi diye
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
bi gidip görüş bakalim belki bi yol gösterirler. benim de asilama yaptirdigim hastane kapanmisti ayni hastanenin başka subesinden zar zor aşılama ekiprizlerini alamıştım sonra bütün şubeleri kapandi Allahtan almışımben 2 aşılama yaptırdım biri araştırma hastanesinde. Biri özel. Özel hastane kapandı yaptırdığıma dair raporu alamıyorum. söylesem kabul etmiyorlar dimi illa rapor gerekiyor. off çok şanssızım ya
merhabalar benim bi sorum olacaktı..ben Antalya akdeniz üniversitesine sordum özelde 2 aşılamam var hastaneden epikriz ve durum bildirir raporu aldım aşılama ile ilgili ancak kabul etmediler..ilaçları raporsuz aldığım için devlette yaptırsaydın olurdu dediler bende çok şaşırdım..böyle bir durum varmı merak ettim şimdi?sizin için hastaneden aldığınız belge yeterli oldumu?ben ege universitesinde yazin rapor çıkarttım. simdi yine rapor icin basvurdum. 2 igneli aşılama sarti var. aşılama yapilan yerlerden belge alman lazim igneli aşılama yapildi diye
benimde 2 farklı özel hastanede yaptırdım sgk ile anlaşması var ikisininde ama ilaçları raporsuz aldığım için sgk sisteminde görünmüyor görünmesi lazım yoksa olmaz dediler..çok saçma geldi boşuna 2 kez yapmak zorunda kalmamı istiyorlar ne yapacağımı şaşırdım bendeMerhaba ben de 4-5ay önce çıkarmıştım raporumu Zeynep Kamilden ve ben 2kez aşılama yaptırdım sadece SGK ile anlaşmalı yerde yaptırman gerekiyor oradan aşılama yaptırdığıma dair yazı aldım ve kabul edildi
benimde 2 farklı özel hastanede yaptırdım sgk ile anlaşması var ikisininde ama ilaçları raporsuz aldığım için sgk sisteminde görünmüyor görünmesi lazım yoksa olmaz dediler..çok saçma geldi boşuna 2 kez yapmak zorunda kalmamı istiyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende
Niye öyle yaptılarki benim de özelde oldu ama reçeteyle raporla aldım ilaçlarımı malesef raporsuz yaptırmış görünüyorsun o yüzden kabul etmiyorlar çok kötü gerçekten oradan yazı verseler de olmaz mı dediler peki camım nerden alacaksın raporu
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
evet cnm kabul oldu. ilk aşılama raporluydu ama ikincisi raporsuzdu ikisi de özel hastanede oldu ekiprizlerini götürdüm ege universitesine sorun etmedilermerhabalar benim bi sorum olacaktı..ben Antalya akdeniz üniversitesine sordum özelde 2 aşılamam var hastaneden epikriz ve durum bildirir raporu aldım aşılama ile ilgili ancak kabul etmediler..ilaçları raporsuz aldığım için devlette yaptırsaydın olurdu dediler bende çok şaşırdım..böyle bir durum varmı merak ettim şimdi?sizin için hastaneden aldığınız belge yeterli oldumu?
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
bence de cok sacma hic öyle bi şart duymamistim. ordakilerin gicikligi olabilirbenimde 2 farklı özel hastanede yaptırdım sgk ile anlaşması var ikisininde ama ilaçları raporsuz aldığım için sgk sisteminde görünmüyor görünmesi lazım yoksa olmaz dediler..çok saçma geldi boşuna 2 kez yapmak zorunda kalmamı istiyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende