• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek raporu hakkında !!!

uc123uc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
33
0
46
Merhaba herkese sebepsiz infertilite nedeniyle hamile kalamıyorum. 2 aşılama 1 tüp denememiz oldu. tüp denememizi 3 yıllık evli olmadığımızdan dolayı raporsuz yaptırdık. hamile kaldım ama düşük yaptım malesef. şimdi tekrar denemek istiyoruz ama temmuz ayında evliliğimizin 3 yılı dolacak. Yıl olarak 3 yıl oldu aslında 2014-2011 ama temmuz ayında doluyor tam olarak. şimdi rapor hakkımızı kullanmak için temmuzu beklemek zorunda mıyız yoksa bu ay denesek rapor çıkarabilir miyiz? Bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.

canım bende 2 aşılama yaptrdım erkek faktörü olduğu halde dosyaya sebepsiz infertilite yazdılar.bu yüzden bende ekimi bekliyorum. eşinin spermi 3 milyon ve altı yada senin tüplerin kapalıysa ancak erken rapor alabilirsin bunu dışında vermiyorlar malesef :50: bende dışarda 1 taze 1 donmuş tüp yaptrdım tutmayınca mecbur raporumu bekleyip yaptıracağım maddi olarak gücüm yok. genetik pıhtılaşma testlerim yapıldı ay sonu da histeroskopi çekilecek öyle yani canım temmuza bişey kalmamış sabret bence kafanı dağıt biraz bende ekime kadar kafa dağıtıyorum fazla kilolarımı veriyorum kendimi oyalamak için spora gidiyorum :34:

Canım bence sen temmuzu bekleme cünkü rapor hemen cıkmıyor 3 ayı falan bulur sen testleri dimdiden yaptırmaya bssla bence...

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

Back