• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek raporu hakkında

Aybikegokcen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
24
6
1
25
Kizlar bugun devlet hastanesinde kontrole gittim 2 yildir cocuk icin tedavi goruyoruz olmuyor ozelde catlatma ignesi asilama vs denedik herneyse bugun ki doktor 2 kez gonal f tedavisi kullanmissan rapor alabilirsin ozel hasteneden devlette tup bebek icin rapor cikar dedi bu sekilde rapor cikartan var mi aramizda

Evet ben de devlette sgk ile tedavi gördüm arama butonundan aratırsanız sorularınızın cevabını rahatlıkla bulursunuz. Fakat sgk destekli tüp bebek için sartlar var bunları karsılıyorsanız oluyor mesela evlilik yılınız önemli 3 yıl evlilik sartı aranıyor eger amh düşüklüğü veya spermde bir sıkıntı yoksa

Kizlar bugun devlet hastanesinde kontrole gittim 2 yildir cocuk icin tedavi goruyoruz olmuyor ozelde catlatma ignesi asilama vs denedik herneyse bugun ki doktor 2 kez gonal f tedavisi kullanmissan rapor alabilirsin ozel hasteneden devlette tup bebek icin rapor cikar dedi bu sekilde rapor cikartan var mi aramizda
Merhaba ben de mart ayından itibaren devlet hastanesinde tüp bebek için başvurdum süreç uzun sürüyor (6 ay ) infertilite bölümü uygun görürse tüp bebeğe kayıt açıyor. Ordan sonra her hafta bi tahlıl için gel gitler sürüyor hsg için devlet hastanesi 3 ay sonraya veriyor maalesef yer yok deniyor . Diğerleri ise bi hasta bilemedin 2 hafta sürüyor ama hepsı 6 ayı buldu benim. Bütün işlemler bitikten sonra doktor sizin tahlıller e göre ilaç düzeni oluşturuyor ve rapor çıkartılıyor . Bu ilaçlar iğne oluyor. Bu iğneleri bulmak da biraz zor bir durum ben cuma günü hesapladım benim doz ayarlarıma göre 39 bın tl tutuyor özel olarak alırsanız ssk ile 7 bın e düştü. İğneler eczanelerde doz ayarına göre farklı farkı eczanelerde bulabılıyorsunuz onu da reçete tek bir receteyı bi eczaneden almanız gerekıyor ben bir kısmını ilk reçetemle aldım 3 gün sonra tekrar reçete yazdırıp geri kalan iğnemi başka eczaneden temin etmeye calısıcam ssk hastanelerine yakın yerlerde ve tüp bebek merkezlerine yakın eczanelerde bulunuyor genelde gecmış olsun umarım yararlı olur bılgıler 🙏

Bursa Eurofertil Tüp Bebek merkezini önerebilirim Dr Gerçek Aydın ile ön görüşme yapmanı tavsiye edderim.

Back