tüp bebek rapor süreciyle ilgili yardımcı olur musunuz ??

bahar85

Rabbim Bebişim SanaEmanet
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
17.449
136
413
merhaba arkadaşlar bizim sorunumuz eşim lenf kanseri tedavisi sonucunda azosperm oldu…
ama şimdi tekrar çıkış başladı az da olsa…
umut tüp bebekte test sonucunda yaklaşık 100 bin spermimiz donduruldu…
ben muayene olduğumda dr um pkolu olduğumu söyledi…
biz gelecek ay ki adetimle umut tüp bebek merkezinde tedavimize başlıycaz…
ben yarın büyük ihtimal regli olucam…
tüp bebek raporumuzu ege üniversitesi tıp fakültesinde çıkartıcaz…
bu ilk denememiz olacağı için biraz heyecanlıyım…
size sormak istediğim tüp bebek raporu için adetimin 2. gününde mi başvurmalıyız ??
yada adetimin 2. günü pazara denk gelirse pazartesi 3. günde yapılsa o testler bi sorun çıkar mı ??
kısacası tüp bebek rapor süreciyle ilgili beni bilgilendirirseniz çok sevinirim…

slm.tüp bebek bölümünün tel numarası varsa arayarak sorabilirsiniz..lazım olan diğer evrakları biliyormusunuz

canım adetten önce gidip görüşseydin istenilen bütün evrakları sana söylecekler zaten ve bu arada adetinin ikinci yada üçüncü günü tahlil istiyorlar yani sorun deyil kafana takma bende 2 defa rapor çıkartmıştım,ve tahlil için adetimin 3. günü gitmiştim,sen gittiğin zaman diğer yapılacacak şeyleride sor ona göre tamamlarsın ,belki eşinden tekrar tahlil isterler dosyaya koymak için,hepsini öğren canım allah yardımcın olsun,en kısa zamanda işlerini halledip bebeğini kucaklamak nasip etsin rabbim

slm.tüp bebek bölümünün tel numarası varsa arayarak sorabilirsiniz..lazım olan diğer evrakları biliyormusunuz

saol arkadaşım ben daha beklemiyordum adetimi...
saat geç olduğu için hastaneyi aramadım burdan deneyim sahibi olan arkadaşlara sorayım dedim...
diğer evrakları biliyorum bakalım inş sorunsuz hallederiz...

canım öncelikle çok teşekkürler ilgin için...
ben öğretmenim balıkesirde oturuyoruz...
raporu izmirde çıkartıcaz hafta içi okul olduğu için hastaneye gidip görüşme imkanım olmadı neyazıkki...
bu hafta halledicez artık...
evrakları biliyorum ama bu 2.-3. gün olayı kafama takılmıştı...
neyseki oda sorun olmuyormuş...
inş herşeyi en kısa zamanda tamamlarız...
allah razı olsun duaların içinde canı gönülden aminnnnn diyorum

eşim kemoterapi gördü ama dodurulmadı sperm sonucu siz lenf kanseri tedavisis olmadan öncemi spermler donruruldu

eşim kemoterapi gördü ama dodurulmadı sperm sonucu siz lenf kanseri tedavisis olmadan öncemi spermler donruruldu

canım benim eşim 2 kere lenf kanseri nedeniyle tedavi gördü...
ilk tedavisinde 1 sene kemoterapi gördü...
sperm dondurma işleminden haberdar edilmediğimiz için spermler dondurulmadı...
tedavisi tamamlandı bitti 22 ay sonra sperm testi yaptı...
kemoterapi tedavisi olmasına rağmen sperm sayısı 85,6 milyon çıktı...
bu testi yaptırdıktan 2 ay sonra hastalığı tekrarladığı için tekrar tedavi gördü...
kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi bunlarda 1 sene sürdü...
tedavisi başladıktan sonra bahsettiler sperm dondurulma işleminden ama tedavisi başladığı için 0 çıktı testlerde...
daha sonraki testlerde de hep 0 çıktı...
tedavisi bittikten 1,5 sene sonra kaan aydosla tedaviye başladık ve ilk aydan 1-2 tane sperm çıkışı oldu...
her testte 1-2 sperm çıkmaya devam etti...
ama kaan hoca 3. ay bittikten sonra çıkış olmasına rağmen tedavimizi yarıda bırakıp bizi ameliyata çağırdı...
bizde kendisine olan güvenimizi kaybettik ve tedavimi sonlandırdık...
daha sonra emre hocayla görüştük...
umut tüp bebek merkezine gittik ve orada yapılan testte yaklaşık 100 bin spermimiz donduruldu
eşimin en büyük şansı tedavi öncesinde sperm sayısının çok yüksek olması...
ilk tedavisinden sonra bile sayının okadar iyi olması...
şükür normale dönüyor yavaş yavaş...
siz tedaviden önce sperm testi yaptırmıymıştınız hjiç ??
inş sizde şifa bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…