Tüp Bebek pozitif sonrası lekelenme kanama

Beta verdim 2 ye katlams ama pazartesi keseye gidecegiz
Şükür benim de katlamış 🤲🏻 ben 2. Kez yaşıyorum bunu tekrar yaşamazsınız umarım ama yaşarsanız da korkmayın olabiliyormuş ben beta çıkana kadar kendimi yedim de. cuma gidicem inşallah kese için 🌸🤲🏻

Bende yaşamıştım kızlar dikkat edin son bırsey olmaz ilaçlarınıza ve yeme seklınıze dikkat ederseniz ıns Allah da yardımcınız olur ben öyle oldu kızım 3 yaşında suanda ıns size de nasıp olur

5. gün embriyosu. Olabilir yarın doktorumla konuşuyum ver derse veririm
Doktorlar erken test istemiyor canım ama özel hastaneye gidebilirsen hiç muayene olmadan sadece gebelik testi yaptırabiliyorsun. Ben normalde üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ama 8. Günden beri özelde yaptırıyorum kan testimi

Bende yaşamıştım kızlar dikkat edin son bırsey olmaz ilaçlarınıza ve yeme seklınıze dikkat ederseniz ıns Allah da yardımcınız olur ben öyle oldu kızım 3 yaşında suanda ıns size de nasıp olur
Maşallah 🥰 ben 2. Kez yaşadım insanı korkuyor. Umarım tekrar olmaz 🤲🏻

Merhaba kızlar Rabbim hepimizin yardımcı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah ❤️ Şubat dondurulmuş 5gün 1embriyo transfer oldum çok şükür 10 gün pozitif sonuç aldm 2 gün sonrada değerim arttı doktorum 10 gün sonrası keseyi görmek için randevu verdi ama benim bugün 14 günü akşam kahverengi lekelenme oldu çok panik oldum adet ağrımda var ama bunu nerdeyse devamlı oluyor adet ağrım

Merhaba kızlar Rabbim hepimizin yardımcı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah ❤️ Şubat dondurulmuş 5gün 1embriyo transfer oldum çok şükür 10 gün pozitif sonuç aldm 2 gün sonrada değerim arttı doktorum 10 gün sonrası keseyi görmek için randevu verdi ama benim bugün 14 günü akşam kahverengi lekelenme oldu çok panik oldum adet ağrımda var ama bunu nerdeyse devamlı oluyor adet ağrım
Bende aynı durumdayım bugün kese için gittim şükür kesede bişey yok hemen hastaneye git proluton vurul bekleme

X