Ne yazik ki..cok guvenip gittim ve su an 1 aylik bi heyet raporuyla evde dinlenmeme karar verilecek hale geldim..ilk tup bebek deneyimim elazığ medikalparktaydi.22 yumurta toplandi,3 tane blast evresine geldi,2 tane a kalite transfer edildi.bnm kan pihti sorunum varmis,bilmiyoduk.tutunamadi bebeklerim.sonra dedik ki bahceciye gidelim.ne var ne yoksa her tahlili yapsinlar.sorunsuz baslasin hersey.en buyuk hata da bu oldu.neyse fulyadaki bahceciye remzi abaliya gittik.bir suru test istedi.ve testler devlette 3 ayda cikan tipten.klasik kan testlerini devlette,o genetik testleri de orda yaptirdik 2500 3000 tl de onlara verdik.hepsi temiz.baslicaz tedaviye.dr bana onceki tedavinde hangi ilaci kac doz kullandin dedi ve onceki tedavim gibi verdi ilaci.ben bozuldum duruma.sen bahceci doktorusun,doç sun.karar veremiyo mu diye.neyse basladik.il disi hasta oldugum halde uzaktan takip yapmadim.her cagirdigi gun saati saatine orda oldum(sabah 4te kalkip) 15 civari yumurtan var dedi.opu oldum 6 tane cikardi.ndn boyle oldu dedim.karin boslugumda asiri sivi birikmis,onlari cikarmis.sanirim yumurtalarin buyuk kismi o sirada çöp oldu.bu arada opu oncesi gece berbat bi agridan sabaha kdr uyuyamadm.megersem ohss olmusum.bunu da soylemedi ve buna dair ilac vermedi.gonderdi beni eve.ertesi gun aradilar yumurtalarin 5i kullanilcl sekildeydi,3u dollendi diye.ertesi gun o mukemmel laboratuvarinda 2 si olmus.digerinin de gelisimi yavaslamis.2.gun de o da ölmüş.ben yikildim.sonucta oncesinde 5.gune giden 3 embriyom oldu.sonra dr ariyor.sozde durumu paylasicak.bana rahim dinlendirme ve transfer parasini iade istemezsem indirim yapacaklarini anlatiyor..paragozluk..bn yasadigim yerdeki doktoruma gidiyorum.mahvolmussun sen.nsl dayandin bu kdr aciya deyip 1 ay rapor veriyor..cok uzun oldu ama durum boyle..