Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldunuz , yazım hatası olmuş1. Tüp bebek tedavisi başarısız olduktan kaç gün sonra reflü oldunuz ?
2. Transferiniz için hazırlık süreci nasıl oldu ?
Sizin embriyoda kaliteliydi sanki okumştm yorumunuzu hatırladmmsizi acaba neden tutmadı kaliteli embriyo yaşınız kaç nerede tedavi oluyorsnz acaba rahmde polip flan bşimmi varBenim transfer sonrası 9. Gün de kan tahlili ile negatif olduğunu öğrendim , ilaçları doktor bıraktırdı. 13. Gün regl başladı , normalden daha sancılı başladı.
Evet 5aa kaliteydi, 31 yaşındayım, rahim temizdi kalınlığı uygundu , ümraniyede özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum , işlemleri acıbadem hastanesinde yapıyorSizin embriyoda kaliteliydi sanki okumştm yorumunuzu hatırladmmsizi acaba neden tutmadı kaliteli embriyo yaşınız kaç nerede tedavi oluyorsnz acaba rahmde polip flan bşimmi var
Histereskopi yaptı mı size pekiEvet 5aa kaliteydi, 31 yaşındayım, rahim temizdi kalınlığı uygundu , ümraniyede özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum , işlemleri acıbadem hastanesinde yapıyor
Hayır yapılmadıHistereskopi yaptı mı size peki
Hayır yapılmadı
Yaa nasıl anlamadılar onuBu ilk transferiniz mi peki ben rahim filmi çektirdim cevat bayrak ta film raporu temiz geldi 6 ay dene dediler olmadı normal elime verdkleri filme baktı doktorum histereskopi yapıcam bşey görüyorm filmde dedi meğer rahime yapışık polip varmış bence bunun üzerine düşün filmi gerekirse brçok doktora gösterin temiz verilen sonuç bazen temiz olmuyor kendimden biliyorum çünkü yaşta genç embriyo en iyi kalite
Benmde 2 doktor gördü filmi çeken temiz raporu verdi avclarda özele gittm 1 kere devlete gittm kimse görmedi ama rahime yapışıkmış doktorn tarifi şöyleydi solucan hayal et embriyonun tutulacağı yere sabit şekilde tam böyle anlatmştı çok enteresan neler görüyoruz neler yaşıyoruz şu yoldaYaa nasıl anlamadılar onu
Benim rahim filmini 3 doktor gördü 3ü de temiz dedi
Yasemin çekmez mi doktorunuzEvet 5aa kaliteydi, 31 yaşındayım, rahim temizdi kalınlığı uygundu , ümraniyede özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum , işlemleri acıbadem hastanesinde yapıyor
Acaba sonradan fln mı oluştu , bu süreçte fazlasıyla ilaç içiyoruz yaBenmde 2 doktor gördü filmi çeken temiz raporu verdi avclarda özele gittm 1 kere devlete gittm kimse görmedi ama rahime yapışıkmış doktorn tarifi şöyleydi solucan hayal et embriyonun tutulacağı yere sabit şekilde tam böyle anlatmştı çok enteresan neler görüyoruz neler yaşıyoruz şu yolda