tüp bebek; nasıl tutar - neden tutmaz?

kızlar böyle bir konu açtığımı unutmuşum profilimde gezerken hatırladım. o zamanlar çok kötüydüm ama allaha şükür şimdi üçüzlerime hamileyim. bana dualarını gönderen herkesten allah razı olsun.

ha unutmadan aynı hastanede ikinci denememizde tuttu. sarp bey bu konuda gerçekten çok iyi. tavsiye ederim.

apache..
bende sarp beyin hastasıyım..birinci denemem olmadı malesef..şimdi iknci için bekliyorum..sarp hocayla ilgili sorularım vardı kafamda ama şimdi sen üçüz yazınca bende sevindim...benim psikolojim çok kötü oldu sanırım aldığım hormonlardan dolayı..sende de oldumu?? sarp hoca şimdi daha yoğun bir tedavi yapacağını yumurta sayımı 12 lere çıkarmaya çalışacağını (ilkinde 6 ydı) söyledi..bu daha fazla hormon demek..gözüm korktu..ben fazla etkileniyorum ilaçlardan..beni aydınlatırsan sevinirim..

apache arkadaşım üçüzlerinizi doğurmuşsunuzdur herhalde bayağı zaman geçmiş sizin adınıza sevindim Allah hayırlı ömürler versin üçüzlere

slm canım öncelikle sana allah yardımcın olsun demk istiyorum ümitli olmak çok önemli omayacak deme olacak de, tutup tutmaması konusunda sadece sana nasip diyebilirim ben çünkü bende aynı şeyi yaşadım 1tane aşılama 1tane başarısız tüp denemesi geçrdim 9tane emriyom döllenmişti transfer günü 1tanesi 1.kalite ötekiler 2.kalite dondurmayalım dediler ama izin vermedim atmalarına 2.kalite 3tane dondurduk, transfer edilen emriyo 1.kaliteydi rahimle alakalı hiç sorun yoktu çokta dikkat ettim ağır çekimde hareket ettim yattım ama olmadı çok üzüldüm ağladım ama kendimi çabuk topladım çünkü 3tane daha dondurulmuşum var çok şükür tedavi için imkanım var hemen yeniden ümitle doldum doktorum sadece 1 yada 2 ay bekleyelim dedi 1 ay beklemeye karar verdim benim 2.kalite diye atmak istedikleri dondurulmuş bebeğim şu an benimle şu an 17 haftalık hamileyim hemde bu sefer hiç dikkat etmedim aklıma eseni yaptım konsere gidip dans bile ettim ama rabbim bu sefer nasip etti bana inşallah kucağıma almayı büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip eder darısı senin ve bu yolda emek harcayan herkesin başına :)))))

slm canım cok sevindim insallah benimkide tutur sen hangi hastanede yaptırdın ...

X