• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek merkezi tavsiye ve şikayet...

neslinil

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
8
0
6
İstanbul
Kızlar merhaba
Ben ilk tüp bebek denemesini malesef olumsuz sonuclandıranlardanım sizden başarıyla sonuclanmış ve tavsiye ediceğiniz tüp bebek merkezlerini öğrenmek istiyorum...
Ben ilk denememi BÜRÜKSEL Tüp bebek merkezinde oldum aslında yücel beyin iyi bir doktor olduğunu duyduğumuz için tercih ettik
tüp bebeğin sizin için daha iyi olacağını söyledi. 15 yumurtam vardı bunların toplanıp döllenmesinden 2 gün sonra beni arayıp 12 tane sağlıkllı emriyoların geliştiğini söylediler ve 5 . günü 2 tanesini transfer edileceğini bilgisini verdiler. Transfer günü 2 emriyonuz gayet sağlıklı diyer emriyoların dondurmaya sağlıksız olduğunu söylediler. Buna üzüldük çünki dondurulan emriyoları 900 dolara transfer ediliyodu 8.000 lira (4.500+ilaclar) ve tekrardan okadar ilaç kullanmaya gerek yoktu. Sonuc dış gebelik olduğundan sonrasında defalarca kanamam olmasına rağmen Hüsamettin dr. yapılıcak bişey yok beklemen lazım dedi ve tecrübesiz ve ilgisiz tavırdaydı kanamalarım artınca başka bir doktara gittim ve durumumun hayati ve acil olduğunu öğrendim onların keyfini beklesem belki canımdan olucaktım . Benden kanamayla gelen parçalar hemen patolojiye gönderildi ve dış gebelik olduğu anlaşılarak ,sonlandırıldı.

Bu yaşananlardan sonra tüm güvenimi kaybettiğim için sizin olumlu tecrübe ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...

Kızlar merhaba
Ben ilk tüp bebek denemesini malesef olumsuz sonuclandıranlardanım sizden başarıyla sonuclanmış ve tavsiye ediceğiniz tüp bebek merkezlerini öğrenmek istiyorum...
Ben ilk denememi BÜRÜKSEL Tüp bebek merkezinde oldum aslında yücel beyin iyi bir doktor olduğunu duyduğumuz için tercih ettik
tüp bebeğin sizin için daha iyi olacağını söyledi. 15 yumurtam vardı bunların toplanıp döllenmesinden 2 gün sonra beni arayıp 12 tane sağlıkllı emriyoların geliştiğini söylediler ve 5 . günü 2 tanesini transfer edileceğini bilgisini verdiler. Transfer günü 2 emriyonuz gayet sağlıklı diyer emriyoların dondurmaya sağlıksız olduğunu söylediler. Buna üzüldük çünki dondurulan emriyoları 900 dolara transfer ediliyodu 8.000 lira (4.500+ilaclar) ve tekrardan okadar ilaç kullanmaya gerek yoktu. Sonuc dış gebelik olduğundan sonrasında defalarca kanamam olmasına rağmen Hüsamettin dr. yapılıcak bişey yok beklemen lazım dedi ve tecrübesiz ve ilgisiz tavırdaydı kanamalarım artınca başka bir doktara gittim ve durumumun hayati ve acil olduğunu öğrendim onların keyfini beklesem belki canımdan olucaktım . Benden kanamayla gelen parçalar hemen patolojiye gönderildi ve dış gebelik olduğu anlaşılarak ,sonlandırıldı.

Bu yaşananlardan sonra tüm güvenimi kaybettiğim için sizin olumlu tecrübe ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...

Çok gemiş olsun :( Allah birdaha yaşatmasın inşallah.Bu konu ile ilgili DR Süleyman Engin Akhan Bir ara istersen SEni en iyi şekilde yönlendirecektir.Wep sitesinde numarası yazıyor.Tekrar geçmiş olsun.

Her kişi aynı doktordan memnun kalıcak diye bir şey yok..
Her iyi denilen doktorda sana yada bana iyi gelicek diyede bir şey yok.. Ama rabbim hep iyilerle karşılaştırsın..
5 senelik evliyim sperm hareket ve morfolojı sorunumuz var..yıllarca doktor geZdik ama karar veremedk bi türlü ..her doktordan ağlayarak çıktım..hiç birine güvenemedk yada nasib degıldı.. Ocak ayında bruksel tüp bebek merkezine gittik yücel karamana.. Tavsiyelerrr!!! Üzerine beni muayene etti sonuçlarımıza baktı ve yüzündeki o soguk ifadeyle bize tüp bebegi anlattı..bu kadr hassas bir konuda bukadar itici olmayı nasıl başardı bilmem belkide bizden hoşlanmadı.. Her şey para üzerine kurulu bir merkez iyi bir bütçe ayrılmalı oraya giderken ..beni o değilde şu itti.. Yok diğer merkezlerde her lab . Aleti bikaç kişiye kullanılırken bunlarınki tek kullanımlıkmış.. Mış ..mışşta nmış mış:) bütün merkezler kötü orası iyi..ama cidden adını çok duydum iyi bi merkez:) Ben okadar para bayılıcaksam bu adam olmıycak dedim.. Halit fırat erdeni istiyordum hep bahçeci fulyada orayı aradım numarasını aldım oradan ayrılmıştı alman hastanesindeydi aradım ve sadece benimle telefonda konuşması yetti.. İnan bambaşka bir doktor..
Tam bir çatlak:) iyi yürekli, para için değil huzur için yaşadığını söyler hep..
Pozitif bir insan.. Her yanından çıkarken gülme krizlerinden yanaklarım ağrıyo..
Sonuç; ikizlerime hamileyim;)
Rabbim seni iyi bir doktorla karsılastırsın ama istersen görüş..
Zaten görüşmen yeterli olucak inan:)
Tez zamanda rabbim evladını sna yollasın canım arkadasm..

Her kişi aynı doktordan memnun kalıcak diye bir şey yok..
Her iyi denilen doktorda sana yada bana iyi gelicek diyede bir şey yok.. Ama rabbim hep iyilerle karşılaştırsın..
5 senelik evliyim sperm hareket ve morfolojı sorunumuz var..yıllarca doktor geZdik ama karar veremedk bi türlü ..her doktordan ağlayarak çıktım..hiç birine güvenemedk yada nasib degıldı.. Ocak ayında bruksel tüp bebek merkezine gittik yücel karamana.. Tavsiyelerrr!!! Üzerine beni muayene etti sonuçlarımıza baktı ve yüzündeki o soguk ifadeyle bize tüp bebegi anlattı..bu kadr hassas bir konuda bukadar itici olmayı nasıl başardı bilmem belkide bizden hoşlanmadı.. Her şey para üzerine kurulu bir merkez iyi bir bütçe ayrılmalı oraya giderken ..beni o değilde şu itti.. Yok diğer merkezlerde her lab . Aleti bikaç kişiye kullanılırken bunlarınki tek kullanımlıkmış.. Mış ..mışşta nmış mış:) bütün merkezler kötü orası iyi..ama cidden adını çok duydum iyi bi merkez:) Ben okadar para bayılıcaksam bu adam olmıycak dedim.. Halit fırat erdeni istiyordum hep bahçeci fulyada orayı aradım numarasını aldım oradan ayrılmıştı alman hastanesindeydi aradım ve sadece benimle telefonda konuşması yetti.. İnan bambaşka bir doktor..
Tam bir çatlak:) iyi yürekli, para için değil huzur için yaşadığını söyler hep..
Pozitif bir insan.. Her yanından çıkarken gülme krizlerinden yanaklarım ağrıyo..
Sonuç; ikizlerime hamileyim;)
Rabbim seni iyi bir doktorla karsılastırsın ama istersen görüş..
Zaten görüşmen yeterli olucak inan:)
Tez zamanda rabbim evladını sna yollasın canım arkadasm..

Oncelikle tebrik ederim canim.Allah saglikla kucagina aldirsin gule gule buyut bebeklerini...Dediklerine aynen katiliyorum.Ayni seyleri bende yasadim..Oncelikle kimseyi kotulemiyorum ve on yargim yok.Bu doktorda bi tanidigim Belcikada 2010 yilinda tup yapti oglu oldu.Bende tavsiyeyle gittim Yucel Bey e gecen sene..Ayni sekilde bizimlede soguk ve itici konustu.Zaten merkezde kimsenin yuzu gulmuyo.Adamin bizi bi dovmedigi kaldi..Tup bebegi hizlica bastan sona anlatti ben soru sorcaktim azarladi.elimize bi kagit tutusturdu biz basarisiz denemesi olanlara histeroskopi yapiyoz dedi.3500tl ye yapan bi merkez ismi verdi.Ben adama yarin ucagimiz var Almanyaya doncez diyorum on gorusmeye geldik.O bizi az
kalsin bi gunde tedaviye alcakti.Bide 250 tl mizi aldi muayne ucreti.Allah doktorunda vicdanli merhametlisi ile karsilastirsin...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.Dogrusu bu kadar çabuk beklemiyordum.Dr.um bir kaç ay dinlenmem gerektiğini söyledi, bu süre zarfında araştırıp ona göre bir yol haritası belirleyeceğiz.Ben 39 yaşındayım ve tanımlanamayan kısırlık bizim durumumuz.Bir aşılama oldum Devlet Hasyanesinde , bir de tüp bebek denedik aslında ikiside tutunmuş ve kalp atışları vardı ama maalesef yanlış yerde (rağimagzında).Lütfen tecrübelerinizi, tavsiye ve şikayetlerimizi paylaşalım.Herkesin durumu farklı evet, dolayısıyla sonuçlarda farklı olabilir ama en azından çok belirgin bir takım ihmaller ve kandırmacalara karşı daha uyanık ve bilinçli olmamızı sağlarız.

Herkese selamlar, ben Fulya Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Mustafa Bahçeci. şuanda çok şükür 3 aylık hamileyim. Allah korusun sonuç negatif olsaydı bile tercihimiz yine Bahçeci kliniği olcaktı. çünkü hem eşim hem ben çok çok memnun kaldık kendimizi negatif sonucada hazırlamıştık bi kere daha deneriz diyodukki sonucun pozitif olduğunu öğrendik. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Allah bahçeci ekibinden razı olsun...

Öncelikle yazdıklarını üzülerek okudum umarım bundan sonraki tedavinde çok başarılı olur ve bebeğini kucağına alırsın... Bende doktor doktor çok gezdim bekarken adet düzensizliği problemi evlenincede bebek problemi yaşadım ama Rabbim çaresiz dertle sınamasın...
Ben Bahçeci kliniğinde tedavi gördüm ve hamileyim çok şükür hemde ilk denemede... Sana tavsiyem Bahçeci Fulya kliniği olur ama tercih tabiki senin kararı sen vereceksin. Allahım yolumuzu açık eylesin...

Herkese selamlar, ben Fulya Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Mustafa Bahçeci. şuanda çok şükür 3 aylık hamileyim. Allah korusun sonuç negatif olsaydı bile tercihimiz yine Bahçeci kliniği olcaktı. çünkü hem eşim hem ben çok çok memnun kaldık kendimizi negatif sonucada hazırlamıştık bi kere daha deneriz diyodukki sonucun pozitif olduğunu öğrendik. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Allah bahçeci ekibinden razı olsun...

Arkadaşım senin adına çok sevindim.İlk 3 ayı da atlatmışsın maaşallah! İnşallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.ilk denemen miydi?

Öncelikle yazdıklarını üzülerek okudum umarım bundan sonraki tedavinde çok başarılı olur ve bebeğini kucağına alırsın... Bende doktor doktor çok gezdim bekarken adet düzensizliği problemi evlenincede bebek problemi yaşadım ama Rabbim çaresiz dertle sınamasın...
Ben Bahçeci kliniğinde tedavi gördüm ve hamileyim çok şükür hemde ilk denemede... Sana tavsiyem Bahçeci Fulya kliniği olur ama tercih tabiki senin kararı sen vereceksin. Allahım yolumuzu açık eylesin...

Maaşallah arkadaşım.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.Böyle güzel şeyler duymak moral veriyor insana.Bana herkes tutturmuştu ilkinde olmaz umutlanma diye.Şimdi birsürü ilk denemede başarı öyküleri okuyorum.Bizim durumumuzdaki insanlara herzaman pozitif yorumlar lazım, zaten yeterince korku ve stres yükleniyoruz.Güzel haberlerini paylaş bizimle.Allah yardımcın olsun canım senin ve bebişinin.

Canım merhaba,
Ben İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar'ı tavsiye derim sana canım. Kesinlikle hem merkezden hem Aret beyden memnun kalırsın.
Web sitelerine bir bak istersen.

Arkadaşım senin adına çok sevindim.İlk 3 ayı da atlatmışsın maaşallah! İnşallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.ilk denemen miydi?

çok sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallahh... benim ikinci denemeydi canım. Birincisi başka yerde oldu ve negatif oldu maalesef. ikinci denemeyi çevremin tavsiyesi üzerine Bahçeci kliniğinde yaptık ve pozitifi gördük Allahıma şükürler olsun.. Bende şimdi soranlara direk Bahçeci kliniği diyorum. gerçekten çok başarılı bi merkez doktorlar çok ilgili ben ısrarla tavsiye ederim. Allah onlardan razı olsun...

Kızlar merhaba

Cok cok gecmiş olsun. Ben kendi doktorum olan Aret Kamar'ı tavsiye ederim canım sana. Gidip konusup derdini bir anlattıktan sonra kendiliginden guveniyorsun zaten Aret Beye.
Duymussundur belki İstanbul tüp bebek merkezi,taksim'de yerleri. Bir görüş derdim.

arkadslar bende 3 aydır araştırıyorum bi şikayet edılmeyen yer brükseldi onumuzdekı ay oraya gitmeyı planlıyoduk ama bu yazıları okuyunca acayip kafam karıstı ve soğukluk oldu sanırım acıbadem maslak a gidicem hala kararsızım :(

merhaba,
rahimde yapısıklık durumum ortaya cıktı. 6 yasında bir oglum var. hersey normalken biranda hem tuplerde hem rahimde yapısıklık oldugu ortaya cıktı. Kendi doktorumda alanında iyi bir doktor olmakla beraber bu alanda cok deneyimi olduğu icin yucel beye gitmistim. hem kendi doktorumun hem de yucel beyin tedavisi aynı sekide ama acıkcası operaysonel bir islem oldugu icin acaba yucel beyin bu konuda daha mı cok deneyimi vardır diye aklım kalıyor. Bu yazılanları okuduktan sonra da aslında tum anlmada guvendigim kendi doktorum da var. Operasyonu docçdr cem demirel ile birlikte yapacaklar.
Cok kararsızım yücel karaman mı cem demirel mi diye ..

Merhaba
Benimde BAHÇECİ KLİNİĞİ hakkında nacizane bir yorumum olucak. Nisan ayında bu klinikte Cem Bey le bir tüp bebek denemesi gerçekleştirdik. Maalesef bir yumurtayla 3.günden sonrasını ve transferi göremeyince tedavim sonlandı. Yumurta ile ilgili olumsuz haberi veren embriyolog doktorumun beni arayacağını söyledi. Ardından asistanı birkaç gün sonra aradı ve Cem beyin beni arayacağını söyledi. Bugün 2 mayıs ve doktorum beni aramadı. Bugün opudan 10 gün sonra adet görmediğim için ben aradım ve sadece 40 saniye konuştuk adet görmediğim için bana bir ilaç reçete edeceğini söyledi. O olumsuzluk ve travma yetmiyomuş gibi bir de doktorun ilgisizliği hiç bir şey sormayışı durumumla ilgili hiç bir yorum yapmayışı beni olumsuz sonuçtan daha fazla yaraladı. Ki sonucum olumsuz dahi olsa tedavime orda devam ederim diye düşünüyodum. Şimdi ise bu kliniğin ne adını duymak istiyorum ne de önünden geçmek...

Bahçeci fulya da iki tüp bebek yaptırdık eşinde sorun var dediler 3. Güne hepsi gidiyor sonra olmuyor doğal olarakda tutuynmuyordur dediler embriyologun eşini görmesi gerek onda sorun var dddi doktorum gittik kendi embriyologlarına bir sürü tahlil istedi DNA da bir sıkıntı olabilir dendi varikosel felan Yok dendi sonra eşim tahlil sonuçlarına göre 3 ay ilaç kullandı tekrar tahlil yapıldı değer düşmüş ama hala bir sıkıntı varikoselde olabilir sen doppler çektir öyle gel dediler o arada sende tedaviye doktorunla başla bir sıkıntı varsa doppler de durdururuz dediler geçen sefer varikosel yok dediniz özellikle sordum size demiştim dediğimde sanki var şimdiki muayenemde öyle farkettim dedi ürolog bizde bu cvp üzerine çıktık bütün tahlillerimizi alıp memorial şişli Semra kahraman ve ekibinde olan Emre beye gittik ben sonuçlara göre eşinde direk problem diyemem dddi doppler ide istersen çektir dddi ilaçlarıda istersen kullan biz kullandırtmıyoruz dddi ve sadece sperm tahliline göre eşimde morfolojik bozukluk olduğunu döllenme yaparlarken de bahçeci gibi 400 değil 8000 kat büyütüp sperm seçtiler ve iyi kalite embriyo elde edip hamile kaldım Bahçeciye kalsa eşimden ameliyatla iyi kalite sperm alıcaklardı isimlerini bile duymak istemiyorum amaçları sadece reklam olsun doğru düzgün kan tahlili bile yapmıyorlardı memorial da her gittiğimde kan verdim ona göre ilaç dozu verildi hakkımıda paramıda bahçeciye helal etmiyorum

Bahçeci fulya da iki tüp bebek yaptırdık eşinde sorun var dediler 3. Güne hepsi gidiyor sonra olmuyor doğal olarakda tutuynmuyordur dediler embriyologun eşini görmesi gerek onda sorun var dddi doktorum gittik kendi embriyologlarına bir sürü tahlil istedi DNA da bir sıkıntı olabilir dendi varikosel felan Yok dendi sonra eşim tahlil sonuçlarına göre 3 ay ilaç kullandı tekrar tahlil yapıldı değer düşmüş ama hala bir sıkıntı varikoselde olabilir sen doppler çektir öyle gel dediler o arada sende tedaviye doktorunla başla bir sıkıntı varsa doppler de durdururuz dediler geçen sefer varikosel yok dediniz özellikle sordum size demiştim dediğimde sanki var şimdiki muayenemde öyle farkettim dedi ürolog bizde bu cvp üzerine çıktık bütün tahlillerimizi alıp memorial şişli Semra kahraman ve ekibinde olan Emre beye gittik ben sonuçlara göre eşinde direk problem diyemem dddi doppler ide istersen çektir dddi ilaçlarıda istersen kullan biz kullandırtmıyoruz dddi ve sadece sperm tahliline göre eşimde morfolojik bozukluk olduğunu döllenme yaparlarken de bahçeci gibi 400 değil 8000 kat büyütüp sperm seçtiler ve iyi kalite embriyo elde edip hamile kaldım Bahçeciye kalsa eşimden ameliyatla iyi kalite sperm alıcaklardı isimlerini bile duymak istemiyorum amaçları sadece reklam olsun doğru düzgün kan tahlili bile yapmıyorlardı memorial da her gittiğimde kan verdim ona göre ilaç dozu verildi hakkımıda paramıda bahçeciye helal etmiyorum
Sevgili arkadaşım çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin işallah.Bahçeci gerçekten tamamen ticari çalışıyor parasını ödemeden kan bile almıyor.Allah cümlemizi iyilerle karşılaştırsın ve dileyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Back
X