Tüp bebek merkezi önerisi

Merhabalar tüp bebek yaptırıcam ama oturduğum yerde hangisi iyi bilmiyorum tekirdağ da oturup tekirdağ çevresinde ki tüp bebek merkezi önerebilir misiniz 🙏🙏
Merhaba bende çerkezköyde oturuyorum tüp bebek için çorlu veya tekirdağ tarafından doktor bakıyorum ama bulamadım siz buldunuzmu güvenilir bir doktor bulmak çok zor

Merhaba bende çerkezköyde oturuyorum tüp bebek için çorlu veya tekirdağ tarafından doktor bakıyorum ama bulamadım siz buldunuzmu güvenilir bir doktor bulmak çok zor
Yok bulamadım bende sadece bi yer vardı o da reyaptı malum durumlardan dolayı güvenemedim istanbula ön görüşmeye gidicem bu hafta beğenirsem başlicam inşalllah

Yok bulamadım bende sadece bi yer vardı o da reyaptı malum durumlardan dolayı güvenemedim istanbula ön görüşmeye gidicem bu hafta beğenirsem başlicam inşalllah
Ben tekirdağda bir tane buldum doktor yorumları falan çok iyi hiç kötü yorum görmedim salı ona gidicem inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Benim bulduğum yerde istanbulda ki ilaçlar hatiç 72 hastaneye verdiğimiz paranın içinde kontroller testler vs de varmış
Bi tanıdık yaptırmış orda ortalama ilaçlarla beraber 140 bulur dendi diğer yerlere göre fiyatı iyi gibi duruyor pazartesi görüşmeye gidiyorum işte bakalım nasıl olucak

Hayır salı gününe randevu aldık telefondan sordum ücreti
Bende dün gittim tedaviye başlıyoruz adet vs derken tekrardan 5 günlük bi ganol f kullanıcam yumurtaları büyüttükten sonra toplama işlemleri olucak fiyatta yardımcı da olundu baya gidenler vasıtasıyla gittğimiz için

İnşallah olumlu sonuç alırsın bende bugün gittim eşime ve bana ilaç verdi adet olana kadar onu kullanıcaz adetin 2. Günü gidicem iğne vericek sonrada yumurta toplama işlemine başlanıcak

X