Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende çerkezköyde oturuyorum tüp bebek için çorlu veya tekirdağ tarafından doktor bakıyorum ama bulamadım siz buldunuzmu güvenilir bir doktor bulmak çok zorMerhabalar tüp bebek yaptırıcam ama oturduğum yerde hangisi iyi bilmiyorum tekirdağ da oturup tekirdağ çevresinde ki tüp bebek merkezi önerebilir misiniz
Yok bulamadım bende sadece bi yer vardı o da reyaptı malum durumlardan dolayı güvenemedim istanbula ön görüşmeye gidicem bu hafta beğenirsem başlicam inşalllahMerhaba bende çerkezköyde oturuyorum tüp bebek için çorlu veya tekirdağ tarafından doktor bakıyorum ama bulamadım siz buldunuzmu güvenilir bir doktor bulmak çok zor
Ben tekirdağda bir tane buldum doktor yorumları falan çok iyi hiç kötü yorum görmedim salı ona gidicem inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaYok bulamadım bende sadece bi yer vardı o da reyaptı malum durumlardan dolayı güvenemedim istanbula ön görüşmeye gidicem bu hafta beğenirsem başlicam inşalllah
Neresi pekiBen tekirdağda bir tane buldum doktor yorumları falan çok iyi hiç kötü yorum görmedim salı ona gidicem inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Tekirdağ Doç.Dr.Özgür BİGENeresi peki
75 bine yapıyormuş ilaç paraları hariçNeresi peki
Benim bulduğum yerde istanbulda ki ilaçlar hatiç 72 hastaneye verdiğimiz paranın içinde kontroller testler vs de varmış75 bine yapıyormuş ilaç paraları hariç
Bi tanıdık yaptırmış orda ortalama ilaçlarla beraber 140 bulur dendi diğer yerlere göre fiyatı iyi gibi duruyor pazartesi görüşmeye gidiyorum işte bakalım nasıl olucakBenim bulduğum yerde istanbulda ki ilaçlar hatiç 72 hastaneye verdiğimiz paranın içinde kontroller testler vs de varmış
Orası daha iyiymiş aslında ama istanbul çok uzak kalıyor bana eşimde izin alması sıkıntı tekirdağ daha iyi benim içinBenim bulduğum yerde istanbulda ki ilaçlar hatiç 72 hastaneye verdiğimiz paranın içinde kontroller testler vs de varmış
Ön görüşme yaptınız mı pekiOrası daha iyiymiş aslında ama istanbul çok uzak kalıyor bana eşimde izin alması sıkıntı tekirdağ daha iyi benim için
Hayır salı gününe randevu aldık telefondan sordum ücretiÖn görüşme yaptınız mı peki
Bende dün gittim tedaviye başlıyoruz adet vs derken tekrardan 5 günlük bi ganol f kullanıcam yumurtaları büyüttükten sonra toplama işlemleri olucak fiyatta yardımcı da olundu baya gidenler vasıtasıyla gittğimiz içinHayır salı gününe randevu aldık telefondan sordum ücreti
Eşine neden verdi bize vermediİnşallah olumlu sonuç alırsın bende bugün gittim eşime ve bana ilaç verdi adet olana kadar onu kullanıcaz adetin 2. Günü gidicem iğne vericek sonrada yumurta toplama işlemine başlanıcak
Bende bir problem yok eşimde sperm düşüklüğü vardı onun için verdiEşine neden verdi bize vermedi
Anladım umarım hayırlı haberler alırızBende bir problem yok eşimde sperm düşüklüğü vardı onun için verdi