Tüp bebek maceramız son buldu, buyrun yorumlara.

Peki neden rapor çıkartmadınız. Tüp bebek için sgk karşılıyor belli bir kısmını. Tabi bazı şartları var. Bence kendinizi toparladığınızda bunun üzerine düşün derim
Teşekkür ederim, eşim zaman kaybetmek istememişti ve aslında bu doktoru bulup bide tüp bebek tedavi paketinde birkaç ay sonra yükselme olacağını duyduk, ama belki uzun bir süre sonra deneyebilirim..

Teşekkür ederim, eşim zaman kaybetmek istememişti ve aslında bu doktoru bulup bide tüp bebek tedavi paketinde birkaç ay sonra yükselme olacağını duyduk, ama belki uzun bir süre sonra deneyebilirim..
Zamanın var korkma 40 yaşın üzerindekiler de bile ben dahil umut var. Bu yolda uğraşanlara ümitsizlik ve karamsarlık ters etki yapıyor genellikle.ve daha yaşın genç o yüzden kendine zaman ver ve umudunu kaybetme. Bu sırada da para biriktirmeye çalışın. Rapor çıkarın. Şartlarını yerine getirin.

Heh simdi oldu. Haklisin ve iyi biryere git kuzum birdahakine

Ne bileyim ya Allah hepimize nasip etsin inşallah
Şuan yağmur yağıyor her bir yağmur tanesi ni yağdurabiliyor rabbim bizimde sınavımız bu demkki. Benimde eşimde azosperm var. Nisanda tüp bebek transfer olacagız.tese oldu eşim hareketsiz sperm sperm bulundu.

Geçmiş olsun rabbim size de anne olmayı nasip etsin inşallah İbrahim saraçoğlunun incir kürü var ben onu kullanıyorum birde böyle durumlarda tüp bebek sonrası gebe kalınabiliyor

Geçmiş olsun rabbim size de anne olmayı nasip etsin inşallah İbrahim saraçoğlunun incir kürü var ben onu kullanıyorum birde böyle durumlarda tüp bebek sonrası gebe kalınabiliyor
Amin Allah razı olsun, Rabbimden ümit kesilmez tabii.. Ben incir-havuç denemiştim, adetim çok gecikmişti, inşallahh siz etkisini görürsünüz

Ben anlamadım , tutmamasına dr genetik mi dedi? Genetik test yaptırmadan , kromozom analizi olmadan mı? İlk denemede 2 embriyo yasak, yaş sınırı ve deneme sayısı gerekiyor? Negatif olmasının belli bir sebebi olmayabilir tutmayabilir de .. İçinizi ferah turun yaşınız genç, o kadar hormon ilaç kolay değil .. Allah nasip ederse inşallah hayırlı zamanda olur

Biz aşılamayı sorduğumuzda, sebepsiz kısırlık grubuna önermiyoruz başarı oranı çok düşük dedi. Rahmi boşuna yormuş olacağız dedi. Bilmiyorum...
Amin Allah razı olsun, Rabbimden ümit kesilmez tabii.. Ben incir-havuç denemiştim, adetim çok gecikmişti, inşallahh siz etkisini görürsünüz
Merhaba bende durumunuzu okudum ilk denemem negatifti hatta orta kalite negatifti umutsuzdum eşimden dolayı olmayacağını biliyordum.Eşimde dna hasarı var, morfoloji ve hareket sayi sorunları var evet daha hic hamile kalmadim ama umutsuz olmamaya çalışıyorum 6 senelik evliyim. Esim tedavi gordu tabiki de tamamen ortadan bu durum kalkmaz hayat şartları ve yaşadığımız ortamlardan kaynaklanıyor.
Lütfen bırakmayın denemeyi

İlk deneme de bırakmak çok saçma 2 aşılama geçirdim devlet Hastanesi'nde negatif ve sonra sebepsiz değilde sorun olduğu özel doktorda çıktı makul olmadığı için başka doktor bulup ameliyat oldum ve bekledim şans verdim kendimize 4 ay gibi bi süre yine olmadı ve şu an tüp bebek yaptırdim bekliyorum pazartesi kan vereceğim dediğin gibi külfetli oldu iğneler ilaçlar transfer ücreti derken bide biz raporla ugrasmadik uzun sürer diye hepsine ücret ödedik girer girmez kartlar patladı şu an hepsi tek çekim yatması gerek Allah büyük bı şekilde hallederiz sorunlar çözülsün mucizemiz gelsin yeterki ama yine de ümidimi kaybetmiyorum Allah büyük pazartesi negatif olursa ne yaparım bilmiyorum devlet e mi donerim aynı doktorda tekrar mi başlarız önümü göremiyorum ücretler yönünden ama tek bildiğim pes etmek yok rabbim zorlastiriyosa güzelliği vardır mutluluğu vardır sonunda inanıyorum yorucu meşakkatli süreç ama sonu buna değer diye düşünüyorum

Dilerim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim Ben tüp bebek tedavisine ara verdim, şu an hem madden hem manen hazır değilim zaten, bir yıl kadar da düşünmüyorum. Bizde döllenme ile alakalı sorun var, yumurta kalitemi arttırmam lazım bu yüzden vitamin kullanıyorum, hepimizin hakkında hayırlısı

İnşallah pozitif sonuç alırsınız, Rabbim bu hayırlı günün hürmetine size hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Ben bir süre ilaç kullanmayacağım, zamana bıraktım.

İnşallah pozitif sonuç alırsınız, Rabbim bu hayırlı günün hürmetine size hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Ben bir süre ilaç kullanmayacağım, zamana bıraktım.
Ümidini kaybettigin an mutluluğun seninde karnında olsun inşallah canım biraz dinlen bakalım

Çift embriyo yasak değil arkadaşlarr güzel kardeşleriim lütfen yanlış bilgi yaymayalım burda.. Transfer durumu hastanın tedavisine göre ve doktorun insiyatifine göre değişebiliyor, evet sağlık bakanlığının buna dair bi yönetmeliği var, ama bazı istisnai durumlar var o zaman çift transfer yapılıyor. Doktorun bana dediği, embriyo sağlıklı değildi büyük ihtimalle genetik bozukluk vardı bu sebeple tutmadı, benim yumurta kalitemi arttırmam gerekiyormuş. Yumurtanın olgunlaşması çatlaması döllenme olacak anlamına gelmiyor çünkü bizzat kendim yaşadım. Herşeyin hayırlısı, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

tek denemeyle vazgeçmemelisin bnce 2 buçuk senede 2 ameliyat 2 asilama 3 tup bebek denedim hepsi negatifti.4 denememde şükür.asla vazgeçmedim ne dua etmekten ne denemekten.

Bende yazicaktim yasak olsa bana yapmazdı doktorum hatta benimle transfer sırasında moral olsun diye embriyolog ve doktorum dalga geçti 3 unu de mi koyucaktik falan diye aman hocam 2 si yeter yapmayalim öyle bişey falan diye gülüştük ettik

Ben anlamıyorum kii herkes burda herşeyi çok iyi biliyor o zaman biz neden doktor doktor geziyoruz

tek denemeyle vazgeçmemelisin bnce 2 buçuk senede 2 ameliyat 2 asilama 3 tup bebek denedim hepsi negatifti.4 denememde şükür.asla vazgeçmedim ne dua etmekten ne denemekten.
Tek denemeyle maalesef vazgeçtim, maddiyatım fazlasına el vermiyor, malum doktor kala embriyoları dondurmadı
Dondurmayın gerek yok demişti ilkine çok güvendiğinden

Ben anlamıyorum kii herkes burda herşeyi çok iyi biliyor o zaman biz neden doktor doktor geziyoruz
Çok gezen çok bilir hesabı canım aldırma 2 de koyar 3 de doktor ve senin aranda olan bişey bu yasakmış falan filan neler neler var yasak olan Türkiye şartlarında ama onlari gören yok

Tek denemeyle maalesef vazgeçtim, maddiyatım fazlasına el vermiyor, malum doktor kala embriyoları dondurmadı
Keşkeler fayda vermez şimdiden sonra üzülme vardır bı hayır bunda da geciken şey güzel olur kuzum belki benimde tutunması ve bende birakicam bı sure çünkü embriyom yok elimde yeniden başlamaya da durum önce biraz düzeltmemiz gerekcek bilemeyiz herseyi

evet maddiyat çok bağlıyor canım insani malesef bizde çok zor durumdayız 3 kredi ödüyoruz.bir tane daha yapicak durumumuz yoktu .inşallah normal yolla en kısa zamanda olur.okadar çok bitkil kür yedim icrm neler neler yaptım.cocuk istediğinden biz kadınlar herşeyi yapmaya hazırız.ve çok güçlüyüz.negatif alıp akşam sabaha kadar ağlayıp sabah ise gidiyorum çok zordu.ama sonunda başardım asla hiç bir zman yılma.maddiyatini.toplayınca labaratuari iyi bir yere git mutlaka canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…