Hayırlı olsun. Kullanabilcegin butun ilaclari kullaniyorsun zaten daha fazla bir sey recete edeceklerini dusunmuyorum. Ben sadece progestan fitil kullanmıştım. 6+0da yasadim lekelenme.1 gun surdu bir daha gelmedi. Sanirim yerleşme kanamasiydi. Ilerleyen haftalarda da bir kac kez lekelenme oldu. Kanama kirmizi olmadigi surece endiselenmedim. Bu tarz durumlar olabilir. Cogu kadın yaşıyor.Merhaba ardaşlar. Bugün transferimin 8.günü. sabah hafif kahverengi gibi leke tarzı geldi peceteye silince geliyordu. Cok az. Ağrımda dünden baya vardı adet günüm ise iki gün sonra dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum. Daha oncede 5+2 de düşük yapmıstım. Oskapar,progestan fitil ve dex iğne ,corasprin,climarafort band folik asit kullandığım ilaçlar. Dün erken gebelik testim çok silik çıkmıştı. Bugün doktorumun uyardığı gibi bi sıkıntı olursa hastane kapaliyken bu kata gel demişti. O kattaki doktora gittim. Korktum belki bi ilaç verir diye. Ultrasonda baktı kanaman görünmüyor dedi. Kan istedi BTHCG=92,42 çıktı pazar günü tekrar vermem gerekiyor . Bu sekilde hamileliği saglıkla ilerleyen oldu mu acaba ? Şimdiden teşekkürler.
Yaa çok teşekkür ederim inşaAllah öyledir . İnsan gerçekten korkuyorHayırlı olsun. Kullanabilcegin butun ilaclari kullaniyorsun zaten daha fazla bir sey recete edeceklerini dusunmuyorum. Ben sadece progestan fitil kullanmıştım. 6+0da yasadim lekelenme.1 gun surdu bir daha gelmedi. Sanirim yerleşme kanamasiydi. Ilerleyen haftalarda da bir kac kez lekelenme oldu. Kanama kirmizi olmadigi surece endiselenmedim. Bu tarz durumlar olabilir. Cogu kadın yaşıyor.
Beta da guzel bence umarim saglikli bir gebeliktir bu sefer
Korku hep olucak ondan kaçar yokYaa çok teşekkür ederim inşaAllah öyledir . İnsan gerçekten korkuyor
Oda doğru yaaKorku hep olucak ondan kaçar yokbeta guzel artiyor mu, kese gorundu mu,kalp atisi alindi mi, belirti yok yaşıyor mu, saglikli ilerliyor mu, ayrintili ultrasonda sorunsuz mu, kilo alimi iyi mi, dogacak mi dogmayacak mi... say say bitmiyor
Sırayla hepsini yasarsin insallahOda doğru yaa
Merhaba bişey sorsbilirSırayla hepsini yasarsin insallah
Malesef bilmiyorum canım istersen forumda arat markanin adini yorumları okuMerhaba bişey sorsbilir
Miyim prodoctor test gğvenilir
Mi
Canım benimde transferden sonra 8. Gün kanamam olmuştu lekelenme gibi. 12. gün testim pozitifti. 8+2 deyim şimdi. Bu haftaya kadar 2 kere de kanamam oldu hafif hafif. Doktorum kılcal damar kanaması dedi. Yani demem o ki, endişelenme. anneannemin bi sözü vardır hamile kalan her torununa söylüyor. Benim 6 ay kanamam hep oldu, bakın anneniz sapa sağlamİnşaAllah
Yaa cok tesekkür ederim içim rahatladı.Canım benimde transferden sonra 8. Gün kanamam olmuştu lekelenme gibi. 12. gün testim pozitifti. 8+2 deyim şimdi. Bu haftaya kadar 2 kere de kanamam oldu hafif hafif. Doktorum kılcal damar kanaması dedi. Yani demem o ki, endişelenme. anneannemin bi sözü vardır hamile kalan her torununa söylüyor. Benim 6 ay kanamam hep oldu, bakın anneniz sapa sağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?