Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek kürtaj sonrası ne zaman tekrar yapılır?
- Konu Sahibi filizhifa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüpbebek 2022 tüpbebek süreci
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Kürtajsız normal düşük yada negatif olsaydı bile en az 3 ay ara verilmesi isteniyor rahimin dinlenmesi vücudun hcg hormonunu atması ve kullanılan ilaçların vücuttan temizlenmesi için birde tabi insan bebeğini kaybedince hemen tekrar hamile kalmak istiyor ama stresinde baskılanması için biraz zaman şart
ilk gebeliğim ve pozitif olması beni çok umutlandırmıştı şu an ruhsal bir çöküntü yaşıyorum önümüzdeki süreç artık daha da korkutuyor en azından burada deneyimlemiş kişilerden bilgi alırsam biraz rahatlarım diye düşündüm. şu an patoloji genetik sonuçlarını bekliyoruz.Kürtajsız normal düşük yada negatif olsaydı bile en az 3 ay ara verilmesi isteniyor rahimin dinlenmesi vücudun hcg hormonunu atması ve kullanılan ilaçların vücuttan temizlenmesi için birde tabi insan bebeğini kaybedince hemen tekrar hamile kalmak istiyor ama stresinde baskılanması için biraz zaman şart
- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Benimde ilk gebeliğim 7 haftalıkken kalp atışını duyduğum gün yoğun kanamadan düşmüştü tüp bebekti. Seni çok iyi anlıyorum hemen hamile kalmak o duyguya devam etmek istiyorsun. Hayırlı değilmiş sağlıklı değilmiş yada nasibi yokmuş diye düşünmüştüm hep nasipleri olsa yicek ekmekleri olsa bi şekilde bizi bırakmazlardı herşeyin hayırlısı. Rabbim bi sonraki transferinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda hatta belki kendiliğinden kalırsın herşey Allahtanilk gebeliğim ve pozitif olması beni çok umutlandırmıştı şu an ruhsal bir çöküntü yaşıyorum önümüzdeki süreç artık daha da korkutuyor en azından burada deneyimlemiş kişilerden bilgi alırsam biraz rahatlarım diye düşündüm. şu an patoloji genetik sonuçlarını bekliyoruz.
çok teşekkür ederim bende öyle düşüüyorum belki engelli olacak ömür boyu acı çekecekti diyorum böyle böyle aşmaya çalışıyorum ama işte ilk olunca bi de toyluktan galiba zor oldu inşALLAH hayırlısyla olur bizimdeBenimde ilk gebeliğim 7 haftalıkken kalp atışını duyduğum gün yoğun kanamadan düşmüştü tüp bebekti. Seni çok iyi anlıyorum hemen hamile kalmak o duyguya devam etmek istiyorsun. Hayırlı değilmiş sağlıklı değilmiş yada nasibi yokmuş diye düşünmüştüm hep nasipleri olsa yicek ekmekleri olsa bi şekilde bizi bırakmazlardı herşeyin hayırlısı. Rabbim bi sonraki transferinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda hatta belki kendiliğinden kalırsın herşey Allahtan
Bunu ancak doktorunuz yanitlayabilir size.Burda yaptırmayın bekleyin denilse ki hiç şaşmaz denmiş de yaptirmicak misiniz yani?Ben ara verileceğini sanmiorum.Tup bebek öncesi yapılması gereken bütün tetkikler yapıldıysa neden beklensin ki.Bi şanssızlık olmuş ve kalp durması yaşamışsiniz.Dogal gebelikte de kalp durması yaşanıp adet bile görmeden hamile kalanlar var.Uzulmeyin lütfen.Demesi kolay yapması zor elbette ama tekrar deneyip bebeğinizi kucağınıza alınca bütün bunlar silinicek hafızanızda
Bebeğim patoloji ye gitti bir de gen testi aldılar doktorum onların çıkmasını beklememizi söyledi hani neden durdu pıhtılaşma falan var mı diye bakılsın dedi 2. Hamilelikte e daha tedbirli olalım ona göre hareket edelim dedi bende acaba burda başına gelen varsa bilgi alırım diye düşündüm başına gelen vardır diyeBunu ancak doktorunuz yanitlayabilir size.Burda yaptırmayın bekleyin denilse ki hiç şaşmaz denmiş de yaptirmicak misiniz yani?Ben ara verileceğini sanmiorum.Tup bebek öncesi yapılması gereken bütün tetkikler yapıldıysa neden beklensin ki.Bi şanssızlık olmuş ve kalp durması yaşamışsiniz.Dogal gebelikte de kalp durması yaşanıp adet bile görmeden hamile kalanlar var.Uzulmeyin lütfen.Demesi kolay yapması zor elbette ama tekrar deneyip bebeğinizi kucağınıza alınca bütün bunlar silinicek hafızanızda
Doktorunuza güvenin.Aslinda bu testler en baştan yapılsa da keşke kimse uzulmese.Bir kez hamile kaldınız eminim tekrar kalicaksinizdir.Guzel haberlerinizi de en kısa zamanda duyucazBebeğim patoloji ye gitti bir de gen testi aldılar doktorum onların çıkmasını beklememizi söyledi hani neden durdu pıhtılaşma falan var mı diye bakılsın dedi 2. Hamilelikte e daha tedbirli olalım ona göre hareket edelim dedi bende acaba burda başına gelen varsa bilgi alırım diye düşündüm başına gelen vardır diye
- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Bende 7 haftalıkken kürtaj oldum tüp bebekti... 2 adet sonra tekrar baslayacagıztüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 2.5 aylık olduğunda bebeğimin kalbiinin durduğunu öğrendim pazartesi günü kürtaj oldum şimdi ne kadar bir ara veriliyor tekrar tedviye ne zaman başlarız neler yapabilirim bilgisi olanlar bilgi verebilirler mi?
Çok teşekkür ederim İNŞALLAH bende öyle diyorum en azından hamile kalabileceğimi öğrendim oluyormuş şimdi sorun ne göreceğiz ona göre RABB imin de izniyle bir yol izleyeceğiz İNŞALLAH o haberi burada veririm sizlereDoktorunuza güvenin.Aslinda bu testler en baştan yapılsa da keşke kimse uzulmese.Bir kez hamile kaldınız eminim tekrar kalicaksinizdir.Guzel haberlerinizi de en kısa zamanda duyucaz
Çok geçmiş olsun RABB im yardımcınız olsun hayırlısyla evlatlarımızı kucağımıza alırız onlara layık anneler oluruz İNŞALLAH benim doktorum daha testler çıkmayınca bişey demediBende 7 haftalıkken kürtaj oldum tüp bebekti... 2 adet sonra tekrar baslayacagız
- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Peki adetle başlayacak mısınız tekrarAminn insallah, 29 gün oldu kürtaj olalı adeti bekliyorum bende
- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
1 adet gecirip 2.adetle baslayacagım,Peki adetle başlayacak mısınız tekrar
Hayırlısyla bebeklerinizi kucağınıza sağlıklı bir şekilde alırsınız İNŞALLAH1 adet gecirip 2.adetle baslayacagım,
- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
İnsallah insan korkuyor yine aynılarını yaşarmıyım ya da tutar mı diye yeni bir sürec bizleri bekliyor rabbim yardım etsinHayırlısyla bebeklerinizi kucağınıza sağlıklı bir şekilde alırsınız İNŞALLAH
İster istemez korkuyoruz yine aynıları nı yaşar mıyım acaba diye ama hayırlısıyla başaracağız çok fazla başarı hikayesi var YouTube dan açıp kendime moral güç veriyorumİnsallah insan korkuyor yine aynılarını yaşarmıyım ya da tutar mı diye yeni bir sürec bizleri bekliyor rabbim yardım etsin
- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
İnsallah zaten yazılanları okuyunca insan moral oluyor, insallah basaracagız :)İster istemez korkuyoruz yine aynıları nı yaşar mıyım acaba diye ama hayırlısıyla başaracağız çok fazla başarı hikayesi var YouTube dan açıp kendime moral güç veriyorum
İNŞALLAH bizde bir gün burda mucizeleri iz kucağımızda başardık diyeceğizİnsallah zaten yazılanları okuyunca insan moral oluyor, insallah basaracagız :)