Nasıl olacak böyle bende anlamıyorum hiç inanın. Pgt taze embriyo da mı yapılıyor sadece onu net bilmiyorum ama arkadaşımın da öyle olmuştu direk genetik test yapıldı kan pıhtılaşması çıkmıştı kendisinde. Acaba öyle birsey mi. Size yapıldı mı kan pıhtılaşması testi falan? Umarım bu embriyonuz tutarBenim de 2 transferim de kimyasal oldu.
Kalan embriyolar transfer edilecek bu ay.
Doktora öncesinde farklı bir tedavi uygulanacak mi dedim, asistan hayır dedi, belki transfer hazırlık ilaçlarında bir değişiklik yapar dedi.
Benim yaş 38 olunca doktor embriyolarimin genetiginin bozuk olduğunu düşünüyor. Pgt ye de donmuş olduğu için cozdurup gobdermiyorum
Sizin beta sonuçlarınız nasıldıBenim de 2 transferim de kimyasal oldu.
Kalan embriyolar transfer edilecek bu ay.
Doktora öncesinde farklı bir tedavi uygulanacak mi dedim, asistan hayır dedi, belki transfer hazırlık ilaçlarında bir değişiklik yapar dedi.
Benim yaş 38 olunca doktor embriyolarimin genetiginin bozuk olduğunu düşünüyor. Pgt ye de donmuş olduğu için cozdurup gobdermiyorum
1 Şi 45-64-90-160 en son 350 oldu ilaçları bırakınca sıfırlandıSizin beta sonuçlarınız nasıldı
İnşallah bu embriyonuz sağlıkla tutunur1 Şi 45-64-90-160 en son 350 oldu ilaçları bırakınca sıfırlandı
2. Şi 164-80-8 oldu
Merhaba ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanamanız oldu?1 Şi 45-64-90-160 en son 350 oldu ilaçları bırakınca sıfırlandı
2. Şi 164-80-8 oldu
Merhaba sizin ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama oldu?Merhaba kızlar,
Kısaca anlatmak isterim. İki kez tüp bebek transferi oldum. İlk olan 3. Gün taze transfer negatif sonuçlandı. Diğer transferim 5.gün doldurulmuş transfer yapıldı. Pozitifi gördük tabi havalara uçtuk sonuçlarım şöyleydi.
8.gün 103
16.gün 3890 çıktı gayet iyiydi ki ertesi gün kanamam başladı ve kimyasal düşük yaşadım. Maalesef embriyom bitti ve sil baştan tedavi yapmak zorunda kalacağım. Ama kimyasal düşük yaşayan arkadaşlarım doktorunuz sizden herhangi bir tahlil test istedi mi ? Kimyasal sonrası ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
3 gün sonraMerhaba ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanamanız oldu?
Benim ilaçları kullandığım zaman kanamam oldu gittiğimde acile 3890dı beta değerim, iki gün sonra tekrarladık 616 ya düştü ve 10 gün sürdü kanamam azalarakMerhaba sizin ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama oldu?
Bende 2 defa transfer odlum ilk kımysaldı 2 cı nefatıf , bende sıfırddam şimdi opu oldum doktor pgt oıstedı 5 tane yolladık embryon 2 sı sağlıklı geldı ocakda trasfer olcamMerhaba kızlar,
Kısaca anlatmak isterim. İki kez tüp bebek transferi oldum. İlk olan 3. Gün taze transfer negatif sonuçlandı. Diğer transferim 5.gün doldurulmuş transfer yapıldı. Pozitifi gördük tabi havalara uçtuk sonuçlarım şöyleydi.
8.gün 103
16.gün 3890 çıktı gayet iyiydi ki ertesi gün kanamam başladı ve kimyasal düşük yaşadım. Maalesef embriyom bitti ve sil baştan tedavi yapmak zorunda kalacağım. Ama kimyasal düşük yaşayan arkadaşlarım doktorunuz sizden herhangi bir tahlil test istedi mi ? Kimyasal sonrası ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende tekrardan başlayacağım regl olmayı bekliyorum, siz nerede tedavi oluyorsunuz ? Özelde mi ? Benimde 3. Transfer olacağı için çift koyabilirim dedi embriyo durumuna göreBende 2 defa transfer odlum ilk kımysaldı 2 cı nefatıf , bende sıfırddam şimdi opu oldum doktor pgt oıstedı 5 tane yolladık embryon 2 sı sağlıklı geldı ocakda trasfer olcam
İlk bahçeciydi , ama şimdi aci badem maslak, benım yaşımda dolayı çıft koyulıyo 36 yaşındayım ,ben ekimde oldum opu 2 cı defa ılkın geçen sene olmuşdum bahçeıceBende tekrardan başlayacağım regl olmayı bekliyorum, siz nerede tedavi oluyorsunuz ? Özelde mi ? Benimde 3. Transfer olacağı için çift koyabilirim dedi embriyo durumuna göre
Anladım, benim amh az dı 29 yaşındayım ama anlamadığım şekilde geçen sene amh 0.9 çıkmıştı geçen hafta yapıldı 1.7 çıktı. Dr m nasıl bu kadar arttı inanamadı. Muhtemelen Ocak gibi toplama işlemi olacak nasipse hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİlk bahçeciydi , ama şimdi aci badem maslak, benım yaşımda dolayı çıft koyulıyo 36 yaşındayım ,ben ekimde oldum opu 2 cı defa ılkın geçen sene olmuşdum bahçeıce
Bizim amh harici bir problem yok sebepsiz infertilite, 4 yıllık evliyiz yorucu bi süreç Allah hepimize yardımcı olsun emeklerimizin karşılığını alalımBenım amh iyiydi bizde eşimde morfolojı bozukluğu var onda tüp bebek yapdık , amh sağlıklı yeme ve sporla artıyor
Ne kadar sürdü kanamanız?3 gün sonra
Normal adet duzenm gibi 1 haftaNe kadar sürdü kanamanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?