Merak ettim şu an durumunuz nedir acaba? Umarım bebişiniz sadece biraz tembellik etmek isteyip geç tutunmuştur.Tüp Bebek transfer sonrası Beta
5 Eylülde transfer oldu 12. Gün test istedi
9. Gün 26
11 gün 29,3
13. Gün 35,9
15. Gün 55 ( doktorum ilaçları bıraktırdı )
18. Gün 144 ( tekrar test istedi ve sonuç 144 çıkınca ilaçlara yeniden başlamamı istedi )
Böyle bir durum yaşayan var mıdır ? Ya da genel yorumlarınızı alabilir miyim ?
Sizin değerleriniz ne güzel yükselmiş maşallah, benimde 11.gün 11.7 geldi, çok üzgünüm, sizin durumunuz ne oldu? Bende bir umut yükselme olabilrmi? Geç tutunma diye birşey varmıymışTüp Bebek transfer sonrası Beta
5 Eylülde transfer oldu 12. Gün test istedi
9. Gün 26
11 gün 29,3
13. Gün 35,9
15. Gün 55 ( doktorum ilaçları bıraktırdı )
18. Gün 144 ( tekrar test istedi ve sonuç 144 çıkınca ilaçlara yeniden başlamamı istedi )
Böyle bir durum yaşayan var mıdır ? Ya da genel yorumlarınızı alabilir miyim ?
Bende 2gun önce yaptırdım 11.50 bugün tekrar yaptım sonuç akşam çıkacak ama kanamam başladı doktor programtan kullanmamı söyle korkuyorum sizce varmıdır brndeceSizin değerleriniz ne güzel yükselmiş maşallah, benimde 11.gün 11.7 geldi, çok üzgünüm, sizin durumunuz ne oldu? Bende bir umut yükselme olabilrmi? Geç tutunma diye birşey varmıymış
Bende bunu bilmek istiyorum geç tutunma varmı diye örnekler arıyorum ,kanamanız ne yoğunlukta, belki tutunma kanamasıdır?Bende 2gun önce yaptırdım 11.50 bugün tekrar yaptım sonuç akşam çıkacak ama kanamam başladı doktor programtan kullanmamı söyle korkuyorum sizce varmıdır brndece
Önce kahverengi şeklinde geldi lavaboya tekrar gidince regl kanamadı tarzında geldi biraz yoğun değil ama korkuyorumBende bunu bilmek istiyorum geç tutunma varmı diye örnekler arıyorum ,kanamanız ne yoğunlukta, belki tutunma kanamasıdır?
Telaş yapmayın, progesteron fitil varsa onu kullanıp uzanın, belki yerleşme kanamasıdır, geç tutunduysa geç olur kanamaÖnce kahverengi şeklinde geldi lavaboya tekrar gidince regl kanamadı tarzında geldi biraz yoğun değil ama korkuyorum
İnşallah bir mucize olur rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahTelaş yapmayın, progesteron fitil varsa onu kullanıp uzanın, belki yerleşme kanamasıdır, geç tutunduysa geç olur kanama
İnşallah Rabbim mucize olurİnşallah bir mucize olur rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Geç döllenme imkansız tüp bebek sonuçta döllenmiş oluyor, geç tutunma diye birşey varsa anca o zaman bi ihtimalGec döllenme olmuş olabılır canım. Duymuştum bırınde 20. Gun pozıtıfe donmeye baslamış
Evet aslında bende bunu demek ıstemıstım canımOlabiliyormuş ama inşallah böyle bir durumdur
Değerim düştüSizin değerleriniz ne güzel yükselmiş maşallah, benimde 11.gün 11.7 geldi, çok üzgünüm, sizin durumunuz ne oldu? Bende bir umut yükselme olabilrmi? Geç tutunma diye birşey varmıymış
Geçmiş olsun , benimde düştüDeğerim düştü
Rabbim inşallah en kısa sürede hayırlısını verir, yüzümüzü güldürürGeçmiş olsun , benimde düştü