Tüp bebek kan testi

nil bade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
23
2
34
Tüp Bebek transfer sonrası Beta

5 Eylülde transfer oldu 12. Gün test istedi
9. Gün 26
11 gün 29,3
13. Gün 35,9
15. Gün 55 ( doktorum ilaçları bıraktırdı )
18. Gün 144 ( tekrar test istedi ve sonuç 144 çıkınca ilaçlara yeniden başlamamı istedi )

Böyle bir durum yaşayan var mıdır ? Ya da genel yorumlarınızı alabilir miyim ?

9. Gün 26
11 gün 29,3
13. Gün 35,9
18. Gün 144 ( tekrar test istedi ve sonuç 144 çıkınca ilaçlara yeniden başlamamı istedi )

Merak ettim şu an durumunuz nedir acaba? Umarım bebişiniz sadece biraz tembellik etmek isteyip geç tutunmuştur.

9. Gün 26
11 gün 29,3
13. Gün 35,9

Sizin değerleriniz ne güzel yükselmiş maşallah, benimde 11.gün 11.7 geldi, çok üzgünüm, sizin durumunuz ne oldu? Bende bir umut yükselme olabilrmi? Geç tutunma diye birşey varmıymış

Sizin değerleriniz ne güzel yükselmiş maşallah, benimde 11.gün 11.7 geldi, çok üzgünüm, sizin durumunuz ne oldu? Bende bir umut yükselme olabilrmi? Geç tutunma diye birşey varmıymış
Bende 2gun önce yaptırdım 11.50 bugün tekrar yaptım sonuç akşam çıkacak ama kanamam başladı doktor programtan kullanmamı söyle korkuyorum sizce varmıdır brndece

Bende 2gun önce yaptırdım 11.50 bugün tekrar yaptım sonuç akşam çıkacak ama kanamam başladı doktor programtan kullanmamı söyle korkuyorum sizce varmıdır brndece
Bende bunu bilmek istiyorum geç tutunma varmı diye örnekler arıyorum ,kanamanız ne yoğunlukta, belki tutunma kanamasıdır?

Bende bunu bilmek istiyorum geç tutunma varmı diye örnekler arıyorum ,kanamanız ne yoğunlukta, belki tutunma kanamasıdır?
Önce kahverengi şeklinde geldi lavaboya tekrar gidince regl kanamadı tarzında geldi biraz yoğun değil ama korkuyorum

Olabiliyormuş ama inşallah böyle bir durumdur

Eklentiler

• IMG_0434.jpeg
    IMG_0434.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 61
X