bu test pahalı mı acaba? Bilgim yok kusura bakmayınçok çok geçmiş olsun üzüldüm. kan pıhtılaşma testi yaptırabilirsiniz.
çok çok geçmiş olsun üzüldüm. kan pıhtılaşma testi yaptırabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun canım bende aynı haftalarda kürtaj oldum öncesinde genetik test istenmemişti kromozom analizi ve kan pıltılaşmasına bakıldı. Genetik temiz geldi ama kan pıltılaşmasına yatkınlığım varmış genetik doktoru kalp durduracak kadar değil demek istedi ama ilaç kullan yada kullanmada demedi tüp bebek doktorumuza artık gidince danışacağız nasıl yol alacağımızı çok zor bir süreçmiş allah kimseye yaşatmasınMerhaba arkadaşlar.Ben 36 yaşındayım.Eşimde sperm azlığı nedeniyle tüp bebek yaptık.İlk denememdi.Bebek tutundu.Lakin dün 8+6 iken yani neredeyse 9 haftalık olacakken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim ve bugün zorunlu kürtaj oldum.6 haftalıkken kalp atışını duymuştuk ama maalesef dün duyamadık işte…Bebek yine 8 haftalık civarı görünüyordu belli ki yeni ölmüş.Eşim ve ben daha önce genetik testler yaptırmıştık temiz çıkmıştı.Nedenini bilmiyoruz demek ki sağlıklı değildi…Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım sonrasında mutlu sona kavuştu mu? Veya sonrasında test yaptırdı mı? Bilgilenmek isterim teşekkürler.
Merhaba benimde 3.tup bebekti 8+2de kalbi durmuş kürtaj oldum bebeğe genetik test yapıldı ve birşey çıkmadı ilk gebelik kayıpları olabiliyor dedi doktor kan sulandırıcı falan da kullanıyordum ben malesef bazen açıklayamıyoruz sebepsiz kayıplar oluyor dediler benimde eşimde morfolojik sıkıntı vardı kürtajdan 6 ay kadar sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan oğlum yanımda uyuyorMerhaba arkadaşlar.Ben 36 yaşındayım.Eşimde sperm azlığı nedeniyle tüp bebek yaptık.İlk denememdi.Bebek tutundu.Lakin dün 8+6 iken yani neredeyse 9 haftalık olacakken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim ve bugün zorunlu kürtaj oldum.6 haftalıkken kalp atışını duymuştuk ama maalesef dün duyamadık işte…Bebek yine 8 haftalık civarı görünüyordu belli ki yeni ölmüş.Eşim ve ben daha önce genetik testler yaptırmıştık temiz çıkmıştı.Nedenini bilmiyoruz demek ki sağlıklı değildi…Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım sonrasında mutlu sona kavuştu mu? Veya sonrasında test yaptırdı mı? Bilgilenmek isterim teşekkürler.
Çok geçmiş olsun canım bende aynı haftalarda kürtaj oldum öncesinde genetik test istenmemişti kromozom analizi ve kan pıltılaşmasına bakıldı. Genetik temiz geldi ama kan pıltılaşmasına yatkınlığım varmış genetik doktoru kalp durduracak kadar değil demek istedi ama ilaç kullan yada kullanmada demedi tüp bebek doktorumuza artık gidince danışacağız nasıl yol alacağımızı çok zor bir süreçmiş allah kimseye yaşatmasın
Merhaba arkadaşlar.Ben 36 yaşındayım.Eşimde sperm azlığı nedeniyle tüp bebek yaptık.İlk denememdi.Bebek tutundu.Lakin dün 8+6 iken yani neredeyse 9 haftalık olacakken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim ve bugün zorunlu kürtaj oldum.6 haftalıkken kalp atışını duymuştuk ama maalesef dün duyamadık işte…Bebek yine 8 haftalık civarı görünüyordu belli ki yeni ölmüş.Eşim ve ben daha önce genetik testler yaptırmıştık temiz çıkmıştı.Nedenini bilmiyoruz demek ki sağlıklı değildi…Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım sonrasında mutlu sona kavuştu mu? Veya sonrasında test yaptırdı mı? Bilgilenmek isterim teşekkürler.
Çok geçmiş olsun canım bende aynı haftalarda kürtaj oldum öncesinde genetik test istenmemişti kromozom analizi ve kan pıltılaşmasına bakıldı. Genetik temiz geldi ama kan pıltılaşmasına yatkınlığım varmış genetik doktoru kalp durduracak kadar değil demek istedi ama ilaç kullan yada kullanmada demedi tüp bebek doktorumuza artık gidince danışacağız nasıl yol alacağımızı çok zor bir süreçmiş allah kimseye yaşatmasın
Arkadaşlar, benim de iki kere bebeklerimin kalbi durdu ikisinde de damar atması gibi bacağımda dakikalarca süren bir seyirme yaşadıktan bir kaç gün sonra kalbinin durdugunu öğrendim. Siz böyle bir şey yaşadınız mı? Şimdi de üçüncü gebeligim yine aynı damar seyirmesini yaşadım dün ve doktora gitmeye çok korkuyorum. En son 6+1 de doktora gitmiştim henüz bebek görünmüyordu gerçi belki boş gebelik bile olabilir ama bu damar seyirmesini yaşayan var mı merak ettimMerhaba benimde 3.tup bebekti 8+2de kalbi durmuş kürtaj oldum bebeğe genetik test yapıldı ve birşey çıkmadı ilk gebelik kayıpları olabiliyor dedi doktor kan sulandırıcı falan da kullanıyordum ben malesef bazen açıklayamıyoruz sebepsiz kayıplar oluyor dediler benimde eşimde morfolojik sıkıntı vardı kürtajdan 6 ay kadar sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan oğlum yanımda uyuyorRabbim size de nasip etsin inşallah