Tüp bebek kalp durması ???

_tiffany_

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
302
168
Merhaba arkadaşlar.Ben 36 yaşındayım.Eşimde sperm azlığı nedeniyle tüp bebek yaptık.İlk denememdi.Bebek tutundu.Lakin dün 8+6 iken yani neredeyse 9 haftalık olacakken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim ve bugün zorunlu kürtaj oldum.6 haftalıkken kalp atışını duymuştuk ama maalesef dün duyamadık işte…Bebek yine 8 haftalık civarı görünüyordu belli ki yeni ölmüş.Eşim ve ben daha önce genetik testler yaptırmıştık temiz çıkmıştı.Nedenini bilmiyoruz demek ki sağlıklı değildi…Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım sonrasında mutlu sona kavuştu mu? Veya sonrasında test yaptırdı mı? Bilgilenmek isterim teşekkürler.

Pıhtılaşma testini arastirmalarin genetik incelemeye bölümünden yaptırıyorsunuz kadin doğumdan yandal açmasını isteyin bir de ramotoloji bölümüne açtırıp bağışıklık testlerinizi yapın benim ANA testim pozitif çıkmıştı bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum suan. Bende bu sebeple kurtaj oldum aptal.drum o zaman ki ilgilenmedi bu sonuçla. Simdi prograf ve prednol kullanıyorum transfer oldum bekliyorum.
Rabbim yerini tez vakitte doldursun insallah🤲

Merhaba arkadaşlar.Ben 36 yaşındayım.Eşimde sperm azlığı nedeniyle tüp bebek yaptık.İlk denememdi.Bebek tutundu.Lakin dün 8+6 iken yani neredeyse 9 haftalık olacakken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim ve bugün zorunlu kürtaj oldum.6 haftalıkken kalp atışını duymuştuk ama maalesef dün duyamadık işte…Bebek yine 8 haftalık civarı görünüyordu belli ki yeni ölmüş.Eşim ve ben daha önce genetik testler yaptırmıştık temiz çıkmıştı.Nedenini bilmiyoruz demek ki sağlıklı değildi…Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarım sonrasında mutlu sona kavuştu mu? Veya sonrasında test yaptırdı mı? Bilgilenmek isterim teşekkürler.
Çok geçmiş olsun canım bende aynı haftalarda kürtaj oldum öncesinde genetik test istenmemişti kromozom analizi ve kan pıltılaşmasına bakıldı. Genetik temiz geldi ama kan pıltılaşmasına yatkınlığım varmış genetik doktoru kalp durduracak kadar değil demek istedi ama ilaç kullan yada kullanmada demedi tüp bebek doktorumuza artık gidince danışacağız nasıl yol alacağımızı çok zor bir süreçmiş allah kimseye yaşatmasın

Merhaba benimde 3.tup bebekti 8+2de kalbi durmuş kürtaj oldum bebeğe genetik test yapıldı ve birşey çıkmadı ilk gebelik kayıpları olabiliyor dedi doktor kan sulandırıcı falan da kullanıyordum ben malesef bazen açıklayamıyoruz sebepsiz kayıplar oluyor dediler benimde eşimde morfolojik sıkıntı vardı kürtajdan 6 ay kadar sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan oğlum yanımda uyuyor 🙏 Rabbim size de nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bende aynı haftalarda kürtaj oldum öncesinde genetik test istenmemişti kromozom analizi ve kan pıltılaşmasına bakıldı. Genetik temiz geldi ama kan pıltılaşmasına yatkınlığım varmış genetik doktoru kalp durduracak kadar değil demek istedi ama ilaç kullan yada kullanmada demedi tüp bebek doktorumuza artık gidince danışacağız nasıl yol alacağımızı çok zor bir süreçmiş allah kimseye yaşatmasın

Canım hangi genlerinde mutant cıktı? Benimde 2 genimde heterozigot mutant var bana heterozigot olmasına rağmen yüksek pıhtı riski var demişti doktor ama bi başka doktor yüksek değil demişti. Benim Doktor transfer olursa oksapar vereceğini söylemişti henüz yumurtam bile gelişmedi 2 kere tedavi iptali yaşadık. Sana da oksapar verirler muhtemelen

X