• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ile ikiz gebelik :)

Dilan Yaman

İkiz Annesi - Kocasının Bİtanesi
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
21
29
3
35
Merhaba Arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile ikiz hamilelik yaşıyorum 3 aylık hamileyim zor bir süreçten geçiyoruz lakin bebeklerim çok iyi çok şükür hergün miğde bulantısı kusma yüzünden hastanedeyiz heryolu deniyoruz lakin birtek serum işe yarıyor oda günlük oluyor aşamaları zor stresli ama yine de bebeklerim için değer Aşamaları ve Bursa da doktor tavsiyesisi isteyenleri seve seve cevaplarım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin sevgiler saygılar:)

Eklentiler

• IMG_4547.JPG
    IMG_4547.JPG
    63,5 KB · Görüntüleme: 229
Merhaba Arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile ikiz hamilelik yaşıyorum 3 aylık hamileyim zor bir süreçten geçiyoruz lakin bebeklerim çok iyi çok şükür hergün miğde bulantısı kusma yüzünden hastanedeyiz heryolu deniyoruz lakin birtek serum işe yarıyor oda günlük oluyor aşamaları zor stresli ama yine de bebeklerim için değer Aşamaları ve Bursa da doktor tavsiyesisi isteyenleri seve seve cevaplarım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin sevgiler saygılar:)
Allah sağlık versin bebişlere. maşallah.

Bende Bursa'da tedaviye başladım sen hangi doktora gidiyosun Çok sevindim senin adına ne mutlu :)

Sagliklariniz yerindeyse tup ile ikiz sahibi olmak zirvede olmak demek bence. Zorluklari olsa da cok ayri bir keyfi ve rahatligi oldugunu dusunuyorum. Darisi basima

Kızlar merhaba, ikiz bekleyip birinin kalbi duran ve diğeri sağlıkla devam eden var mı :KK43::KK61:

Back