TÜP BEBEK İLE HAMİLE KALANLAR🤰🏻

azlazer

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
391
675
22
Kızlar tüp bebek ile hamile kaldım 11.haftamdayım sadece yemek yemek için bide tuvalet için yataktan kalkıyorum bunlar dışında sürekli yatakta bacaklarımın altında yüksek bir yastıkla yatıyorum kaynanmın evinde kalıyorum o bakıyor bana acaba artık yemek falan yapabilirmiyim yani benim gibi olupta sonra normal hayatına devam eden oldu mu ben artık evime gidip kendi ihtiyaçlarımı kendim yapmak istiyorum

Düşük riskiniz yoksa gündelik hayatınıza dönmeniz lazım. Doktor mu söyledi size böyle yapmanızı 9 ay geçer mi böyle

Riskli gebelik değilse, rahim ağzında vs sorun yoksa neden bu kadar yatıyorsunuz? Rahimdeki ve vücuttaki kan dolaşımını arttırmak için kısa hareketler gerekiyor yürüyüş gibi. Doktorunuz yatın demediyse günlük hayatınıza dönmeniz öneriliyor. Ağır kaldırmadan, uzanmadan dikkat ederek yaşayabilirsiniz. Bu kadar sürekli yatacak bir durum yok.

Doktormu söyledi bunları yapmanı. Bu konuda hiçdetay yazmamışsın. Eğer söylemediyse kanaman yoksa, kaynananın bakması falan çok abartı olmuş. Ben günlük hayatıma devam ettim. Ağır kaldırmadım uzanmadım dikkat ettim. Sürekli yatmakta iyi değil.

Neden devamlı yatıyorsunuz hiç anlayamadım. Ben transfer olduktan 24 saat sonra her işimi kendim yaptım, düşük riski olsa dahi benim doktorum yatmayı önermiyor. Hasta değil hamilesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…