- 30 Nisan 2023
- 2.302
- 2.438
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Allah bağışlasın nasıl tatlıdırYaa benimki tüpsüz ama kuzeninki aynı halası. Arkadaşımınki anne baba karması oldu. Tşk.
Merhaba olur mu , tüp bebek başlığında açtım zaten elbette sorabilirsiniz :)Sizin konunuzdan alakasız olacak ama keseyi ne zaman gördünüz, beta kac olunca karindan kese görünür. Birde progestan fitil ve enjeksiyon ,estrofem bu ilaçlar ne zamana kadar kullanılacak bilgi verir misiniz ?teşekkürler
Ben de kasıktan ziyade rahimde ağrı oluyordu sanki adet olacakmışım gibi, o ağrılar ara ara oluyordu hafif şiddette , 10. Haftalara kadar olmuştu sonra kasık ağrıları oldu yine ara ara , şu ara bi şey yok. Bu süreçte bunların olması , bazen artması bazen azalması bazen de hiç olmaması doğal bi süreçmişKasık ağrılarım vardı yavaş yavaş azaldı normalmi ? Sizin nasıldı süreciniz
Ya keşke en çok bize benzeseydi. Hiç sevmediğim huyunu suyunu sevmediğim amcama benzediKızlar farklı bi konuyla karşınızdayım
En en öncelikle bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinler
Sadece aklıma bi şey geldi de tüp bebekle hamile kalıp doğuranlara sormak istiyorum :)
Bebişleriniz genel olarak size mi yoksa eşlerinize mi benzedi? Saç rengi , göz rengi ve diğer fiziksel özellikler olarak
Büyüdükçe size doğru benzer benceYa keşke en çok bize benzeseydi. Hiç sevmediğim huyunu suyunu sevmediğim amcama benzedibebeğimi bir gördüm şok geçirdim
Ama genel olarak ten rengi bana, saç rengi benim aileme, göz burun ve ağız yapısı eşime benzedi.
Ama tüm bunlara rağmen aynı amcam
Benimki bana ve benim aileme benzedi. Eşimle alakası yok :) Her gören aynı sen diyor eşim bozuluyor. Ama hamilelik boyunca da en cok kendi ailemi gördüm,sinir oldum. Bu durumun katkisi var mı bilemiyorumKızlar farklı bi konuyla karşınızdayım
En en öncelikle bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinler
Sadece aklıma bi şey geldi de tüp bebekle hamile kalıp doğuranlara sormak istiyorum :)
Bebişleriniz genel olarak size mi yoksa eşlerinize mi benzedi? Saç rengi , göz rengi ve diğer fiziksel özellikler olarak
Bana da sabah 3 tane estrofem iç dedi doktor. Çok korkutucu geldi 3 tane birden estrofem içmek sizde aynı anda mi alıyorsunuzBen sabah akşam progestan iğne ve fitil birde günde 3 adet estrofem kullanıyorum, henüz kese için gitmedim cuma gidecem inşallah, her şey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?