- 9 Ağustos 2024
- 9
- 24
- 37
-
- Konu Sahibi Ciko_fenix35
Kendinizi yıprattmayın rabbim nasip ettiyse her türlü doğacaktır ilk zamanları böyle zor geçirip sonradan normal akışınıza devamda edebilirsiniz inşallah herşeyim hayırlısı olur sizin içinHerkese merhaba, tup bebek tedavisi ile 1. Kalite embriyo transferi oldum 17 temmuzda. Hcg değerlerim aşağıdaki gibi. 31 temmuzda yoğun kanama ile pihti dusurdum 2_3 adet. Gebeligin sonlandıgini düşünürken hcg seviyesinde yukselme devam etti. 2 gunde bir yaklaşık 1.70 katında artış oldu. Cumartesi 5 hafta 5 gunlukken alttan kese kontrolü yapildi ve kese düzensiz dusuk başlamak üzere dendi, daha sonra bir tup bebek dr gittim o da kese de bozulma olduğunu ancak ciddi olmadığını söyledi. Progesteron fitil miktarini arttirdi ve Progesteron depo igne yap 3 gunde bir. Evdeyim wc ve yemek disinda kalkmıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Bu iş bu noktadan doner mi? Hamile olmayı hiç sevmedim, agrili kanamali ve sancili geciyor her gunum psikolojim bozuldu, bunu düşündükçe de ne biçim bir anneyim diyorum. Deliriyor muyum?
yaa canimmm cok sevindim adinaMerhaba yine gerçekten şok içindeyim kızlar, monolog halinde tek başıma konuşuyorum sürekli. Belki umut olur diye yazıyorum. Sabah kurtaj oncesi son kontrolde bebegin kalbi duyuldu, bebek saglikli duruyor. Operasyon iptal
Bu dünyada yiyip içeceği varsa sana kavuşacağı günü rabbim yazmışsa profu doktoru hepsi ne derse boş ..Merhaba yine gerçekten şok içindeyim kızlar, monolog halinde tek başıma konuşuyorum sürekli. Belki umut olur diye yazıyorum. Sabah kurtaj oncesi son kontrolde bebegin kalbi duyuldu, bebek saglikli duruyor. Operasyon iptal
Merhabalar benim de bir çocuğum var aynı sizin gibi gebelikte panik atak geçirdim ilaç kullandım ,kızım 5 yaşında tekrar gebe kalmak istiyorum bu kez eşimde varikosel olduğunu öğrendik ileri hız biraz düşük onun haricinde ortalama üzerinde tüm değerler . Sizin de değerler düşükmüş gebe kalmışsınız galiba acaba takviye kullandınız mı ve kaç ayda gebe kaldınız ben biraz stres oldum 2 aydır olmayıncaBu dünyada yiyip içeceği varsa sana kavuşacağı günü rabbim yazmışsa profu doktoru hepsi ne derse boş ..
“Kûn Fe Yekûn”
Rabbim ol der ve olur
Moralinizi yüksek tutun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
2 aydır olmaynca stres olmanıza gerek yok bu dusuncede olursanz stresten zaten kalamazsınz benm esimin morfoloji 0 dger degerleridr dusuk korunmasız senede 1 gebe kalıyorum diğer gebeliğimdede 1 senede kaldım bundada 10.ayda sanırım hiç dkkat bile etmedm yumurtlama degerlendirme flanda olmadı önceki gebeliğinde eşim maxigo kullandı ama duzensız oda bunda hcbsy kullanmadıMerhabalar benim de bir çocuğum var aynı sizin gibi gebelikte panik atak geçirdim ilaç kullandım ,kızım 5 yaşında tekrar gebe kalmak istiyorum bu kez eşimde varikosel olduğunu öğrendik ileri hız biraz düşük onun haricinde ortalama üzerinde tüm değerler . Sizin de değerler düşükmüş gebe kalmışsınız galiba acaba takviye kullandınız mı ve kaç ayda gebe kaldınız ben biraz stres oldum 2 aydır olmayınca
Kalp atımı için 8. Haftaya kadar bekleniyor yani hangi doktor hangi akla hizmet kürtaj dedi. Biraz gruplara bakarsanız çok fazla kişi kanamalı gebelik geçiriyor. Ben de yaşadım. Bi arkadaş vardı Mart grubunda adını hatırlamıyorum etiketlemek isterdim. Aynı sizin gibi kanaması oldu kese düzensiz düşük dediler ama 25 26. Haftada şimdi.Merhaba yine gerçekten şok içindeyim kızlar, monolog halinde tek başıma konuşuyorum sürekli. Belki umut olur diye yazıyorum. Sabah kurtaj oncesi son kontrolde bebegin kalbi duyuldu, bebek saglikli duruyor. Operasyon iptal