• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaclari

TeacherZeyzey

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
17
11
8
33
Merhaba arkadaslar. Transfer sonrasi estrofem, vagifem, climara gibi ilaclari ne zamana kadar kullandiniz acaba. Malum fiyatlari cok pahali🙄 Merak ettigim kalp atisi duyulunca biraktiniz mi bu üclüyü ?

Merhaba arkadaslar. Transfer sonrasi estrofem, vagifem, climara gibi ilaclari ne zamana kadar kullandiniz acaba. Malum fiyatlari cok pahali🙄 Merak ettigim kalp atisi duyulunca biraktiniz mi bu üclüyü ?
Estrofemi kalp atışı duyunca bıraktım. Diğer söylediklerinizi zaten kullanmıyodum 12. Haftaya kadar progestan ve coraspin devam edicem. Estrofemi sağlık ocağına yazdırabilirsiniz

Estrofemi kalp atışı duyunca bıraktım. Diğer söylediklerinizi zaten kullanmıyodum 12. Haftaya kadar progestan ve coraspin devam edicem. Estrofemi sağlık ocağına yazdırabilirsiniz
Merhablar cok geçmiş ama kan pıhtılaşma testi yapılmadı hiç ilk gebeliğim diye. Coraspini bırakınca sorun yaşadınız mı acaba

Kalp atışını duyunca climarayi bıraktım,vagifem yerine progestana döndüm,keseye yakın kanama alanlarım vardı birde influenza oldum progestani ve estrofemi 13.haftaya kadar kullandım o yüzden

Back