- 27 Temmuz 2022
- 4
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi seda520523
Merhaba ben ayvaliktayim bana kargo yapabilirmisiniz gerçekten ihtiyacım varMerhaba kızlar tüp bebek ilacı Pergoveris elimde kaldı ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim Bursa
İlacınız duruyor mu acabaMerhaba kızlar tüp bebek ilacı Pergoveris elimde kaldı ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim Bursa
İlaçları verdimMerhaba kızlar tüp bebek ilacı Pergoveris elimde kaldı ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim Bursa
.Merhaba hanımlar elimde 2 cetrodite 1 tanede oxotide iğne var ihtiyacı olan varmı ücretsiz olarak vercem yer ankara
2 cetrotide alabilirim duruyorsaMerhaba hanımlar elimde 2 cetrodite 1 tanede oxotide iğne var ihtiyacı olan varmı ücretsiz olarak vercem yer ankara
Elimde bu kutu var sana verebilirim ücret falan istemiyorum dua et yeter estrofermde var ya kimde çok az kullandım kutusundaMerhabalar bana merional yada meriofert lazım
Estrofemde olur nasıl yapalım özelden hörüşelimmiElimde bu kutu var sana verebilirim ücret falan istemiyorum dua et yeter estrofermde var ya kimde çok az kullandım kutusunda