Tüp bebek igneleri

Flower30

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
16
3
6
31
Merhaba hanımlar.Bugun tüp bebek tedavisine başladım adetin 1. Gunundeyim ama ignelere başlamami söyledi normalde 2. Günü baslanmiyor mu tereddut ettim acaba doktor 2.gunu falan mı zannetti .1 gün ignelere başlayan varmı benim gibi yazarsanız sevinirim

2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım hepsinde adetin 3. Günü başladım yani kontrole gittiğim gün, ilk kez duydum ilk gün başlatanı, başlamadan teyit alsanız iyi olur gibi

1. Tedavimde 2. Gün pazara denk geldiği için 3. Gününde başlamıştık mecburen. Bugün adetimin 2. Günü doktoruma gittim ve iğnelere başladım. Doktorum 2 kere sordu kaçıncı günü diye. Ayrıca asistanı adet olduğunuzda mesaj atın, 2. Günü gelin demişti.

Merhaba hanımlar.Bugun tüp bebek tedavisine başladım adetin 1. Gunundeyim ama ignelere başlamami söyledi normalde 2. Günü baslanmiyor mu tereddut ettim acaba doktor 2.gunu falan mı zannetti .1 gün ignelere başlayan varmı benim gibi yazarsanız sevinirim
Bende 1. Gün başladım. Sonuç pozitif oldu. Çok önemli değildir sanırım. Önemli olsa baslatmazlar sonuçta.

2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım hepsinde adetin 3. Günü başladım yani kontrole gittiğim gün, ilk kez duydum ilk gün başlatanı, başlamadan teyit alsanız iyi olur gibi
Sekretere ulaştım sordum bir yanlışlık olabilir mi diye yok başlayın sorun olmaz dedi

Back
X