ben yönetici asistanıyım. masabaşı ve çok agır bi iş degil benim altımda yardımcı asistan daha var. müdürüm saolsun iyidir kötuyum desem eve git der ama ben ondan öncede hep izin alıp kontroollere gidecegim için acaba dedim sadece transfer gunumu izin alsam diye düşündüm ertesi gun gelirim diye
inşallah transfer gunum cumaya gelirse evde iki gun olurum.
artık böle planlamalarla da olmaz rabbim nasıl isterse hayırlısıyla bana beklediğimi beklediklerimi saglıkla göndersin de gerisini bi şekilde atlatıcaz.
bemn şıu an beklıyorum zaman gecmışe sızınle sohbetle gecırmye çalışıyorum...............çamlıca medıcana ....doktorumdan memnunum.................inş rabbım ol der olur
kontroller 1-2 saat sürüyor yani işyerin yakınsa birkaç saat izinle işe gidebilirsin. ama yumurta toplama da eşinle gidiyorsun ve zaten öğlen falan da çağırabiliyorlar ve az da olsa anestezi aldığın için o gün tam gün izin alman iyi olur.
transfer işleminde de masabaşı ise işin mutlaka transfer gününü ve mümkünse ertesi günü 2 gün izin alman gerekli. sonra kendini yormadan normal yaşantına dönebiliyorsun deniyor.
makyaj parfüm oje yumurta toplama ve transfer günü yasak sadece
tabii bana salı günü gittiğimde çarşamba akşam 1130 da iğneni ol ve cuma sabah 1030 da yumurta toplama için burada ol demişlerdi. sonra da genelde topladıktan sonra 3. gün transfer oluyor. bunu da 1 gün sonra arayıp söylüyorlar.
2. denemem bakalım olursa bazen deneme bırak diyor içimden bir ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?