Tüp bebek için rapor

E.L.XIX.F.T.G.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
370
3
96
İstanbul
selam kızlar
bende bebek için uğraşanlardanım
geçen sen kendiliğinden hamile kaldım gelişmedi kürtaj oldum sonrasında iki aşılama negatifle sonuçlandı
geçen ayda tüp deneyelim dedik ama yumurtalar boş çıktı transfer olamadı
maddi olarak da büyük bir yük tüp bebek şuan durumlar kısıtlı olduğu için raporu araştırıyorum bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim
yaşım 39
2009 ocak ayında 40 a merdiven dayayacağım
sizler ne tavsiye edersini en kolay nasıl çıkarırım bu raporu

mrh cnm bende raporlu tüpbebeğe gidicek hastalardanım bulunduğun ilde tıp fakültesi veya araştırma hastanesi varsa veya üniversite hastanesi ordan raporunu alırsın fakat aşılamanı özelde değil üniversite hastanesinde vaya tıp fakültesinde yaptırdıysan eğer özelde yapılan aşılama rapor almak için geçersiz tüpbebek rapor şartları şunlar
1-- 23 ten büyük 39 sınır yaş 40 da geçerli değil
2-- 3yıllık evli olmak
3-- çocuk vukualı nüfus örneğinde yoksa yani hiç çocuğun yoksa
4--5 yıllık sigortalı olmak 900 iş günü olmalı ssk lı kişi
5-- 2defa aşılama denemek üniversite hastanesinde veya tıp fakültesinde

bütün şartlar bunlar cnm..

konu açılmışken bende bişey sorayım peki nufüsuna kayıtlı çocuk varsa rapor verilmez mi
abimlerin evlatlık aldıkları bir kızları var onlarda rapor çıkarmak istiyor bi yerde evlatlık olunca oluyor diye okumuştum ama :sm_confused:

evlatlık olduğuna dair ellerinde belge varmı?varsa ssk müd. ne gidip gösterip daha detaylı bilgi alabilir cnm çünkü benim bildiğim kadarı ile olmuyordu..

kıslar ya peki rahim filmi sartmıdır ayrıca asılamaya sperm yetmiyosa gene asılama yaptrmak gerekiyormu offf ne zor isler bunlar yya

mrh cnm evet şart tüpbebek raporu hazırlanmadan önce dosyan düzenleniyor hormon tahlilerin rahim filmin eşine ait sperm tahlilerin 2 defa aşılama yaptığın belgeler tabi aşılamar üni.has veya tıp fakültesinde olduğuna dair olmalı özeldeki aşılama geçerli değil cnm ...

tp bebe raporu artık cok zor cıkıyormuş. dr.umnun dediğine göre aylar sürebiliyormuş. rapor cıkarsada tp bebe merkezine paryı elden verip sonra faturasıyla devlete basvuruyormussun. devlet geri ödemeyi ( yaklaşık 1 milyar ) daha sonra yapıyormuş.bize merkez yaklaşık 5,5 milyar hesap cıkardı ( ilaçlar dahil) .aşılamalarıda özel muayene de yaptırmıstık. rapor için başvurcaz ama pek ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…