Neden devlette yaptıramıyorsunuz anlamadım ben tedavi görürken 45 yasında kadın tedavi görüyordu rapor hakkınız olmaz sadece yoksa yapılıyor bir arastırın isterseniz. Ayrıca tüp bebeğin tüplerle hiç bi alakası yok . Önemli olan yumurtalarınız ve kalitesi. Tüpleriniz muhteşem bile olsa bu tedavide hiç bir anlamı yok yani. Geçmiş olsun güzel haberler alırsınız umarım.Merhaba hanımlar yaşım 42 olması nedeniyle devlette tüp bebek tedavisi yaptıramıyorum sağ tüpüm kapalı tek tüple tüp bebek tedavisi görüp hamile kalanlar varmı aranızda varsa hangi merkeze yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz sevinirim
Normalde hep özele gittim 3 ay tedavi gördüm gonalf çatlatma iğneleri en son rahim filmi çekildi onda sağ tüp kapalı çıkınca doktor aşılama veya tüp bebek dedi bende devlette olunca yarısını karşılıyor diye duydum ve devlet Hastanesi'ne gittim bugün doktor önce yonlendireyim Ankara'ya dedi sonra yaşı sordu 40 yaş üstü olmuyor dedi malesefNeden devlette yaptıramıyorsunuz anlamadım ben tedavi görürken 45 yasında kadın tedavi görüyordu rapor hakkınız olmaz sadece yoksa yapılıyor bir arastırın isterseniz. Ayrıca tüp bebeğin tüplerle hiç bi alakası yok . Önemli olan yumurtalarınız ve kalitesi. Tüpleriniz muhteşem bile olsa bu tedavide hiç bir anlamı yok yani. Geçmiş olsun güzel haberler alırsınız umarım.
Devlette paralı da yaptırabilirsiniz biraz daha uyguna gelir ozellere göreNormalde hep özele gittim 3 ay tedavi gördüm gonalf çatlatma iğneleri en son rahim filmi çekildi onda sağ tüp kapalı çıkınca doktor aşılama veya tüp bebek dedi bende devlette olunca yarısını karşılıyor diye duydum ve devlet Hastanesi'ne gittim bugün doktor önce yonlendireyim Ankara'ya dedi sonra yaşı sordu 40 yaş üstü olmuyor dedi malesef
Evet 40 yasına kadar rapor cıkıyor. Ama siz ücretli yaptırabilirsiniz ben 33 yasındayım devletteki 3nrapor hakkımı kullandım artık tam ücretli yaptıracam. Mesela benm doktorunun transferi en son 12.000 di raporla 9.000 olmuştu. Yani siz devlete gidebilirsiniz biraz yanlıs anlatmıslar size sanırım bende Ankara'ya gidiyorum tüp bebek için. Özele göre daha uygun fiyat.Normalde hep özele gittim 3 ay tedavi gördüm gonalf çatlatma iğneleri en son rahim filmi çekildi onda sağ tüp kapalı çıkınca doktor aşılama veya tüp bebek dedi bende devlette olunca yarısını karşılıyor diye duydum ve devlet Hastanesi'ne gittim bugün doktor önce yonlendireyim Ankara'ya dedi sonra yaşı sordu 40 yaş üstü olmuyor dedi malesef
Bence aşılamayla ugrasmayın zaten raporda çıkmayacak asılama sartıda yok direk tüp bebeğe geçin aşılamayla zaman kaybetmeyin derim tabi karar sizinNormalde hep özele gittim 3 ay tedavi gördüm gonalf çatlatma iğneleri en son rahim filmi çekildi onda sağ tüp kapalı çıkınca doktor aşılama veya tüp bebek dedi bende devlette olunca yarısını karşılıyor diye duydum ve devlet Hastanesi'ne gittim bugün doktor önce yonlendireyim Ankara'ya dedi sonra yaşı sordu 40 yaş üstü olmuyor dedi malesef
Merhaba hanımlar yaşım 42 olması nedeniyle devlette tüp bebek tedavisi yaptıramıyorum sağ tüpüm kapalı tek tüple tüp bebek tedavisi görüp hamile kalanlar varmı aranızda varsa hangi merkeze yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz sevinirim
Tupunuz neden tıkanmış ve açılmadı mıNormalde hep özele gittim 3 ay tedavi gördüm gonalf çatlatma iğneleri en son rahim filmi çekildi onda sağ tüp kapalı çıkınca doktor aşılama veya tüp bebek dedi bende devlette olunca yarısını karşılıyor diye duydum ve devlet Hastanesi'ne gittim bugün doktor önce yonlendireyim Ankara'ya dedi sonra yaşı sordu 40 yaş üstü olmuyor dedi malesef
Hiçbir neden söylemedi zaten cımbızla laf alıyoruz ağzından açılması için herhangi bir işlemde söylemedi sol tüp açık dedi keşke devlette tedavime baslasaydimTupunuz neden tıkanmış ve açılmadı mı
Anlamadığım şu neden doktor ücretli hasta olup tedavi yaptırabilirsiniz demedi yaşa takıldı kaldı anlam veremedimDevlet hastanesi inde rapor hakkınız olmaz ücreti hasta olarak geçersiniz özele göre yine de uygun fiyat olur
Bende ücretli hastayım devlet hastanesini iyice araştırın ben önce özele gittim fiyat aldım sonra devlete nerdeyse yarı gibiydi yaklaşık 2.5 sene önce
Yok baslamadım doktor iyi bir yerde yaptır dedi araştırıyorum halaBende devlette doktora yaşımı deyince o da yaşa göre başarı yüzdelerini söylemişti
Bilmiyorum başladınız mı ama yine bi sorun isterseniz
40 yas ustu yapmıyoruz demesi saçma.anladim canimHiçbir neden söylemedi zaten cımbızla laf alıyoruz ağzından açılması için herhangi bir işlemde söylemedi sol tüp açık dedi keşke devlette tedavime baslasaydim