- 7 Aralık 2023
- 404
- 113
-
- Konu Sahibi infinityspring
Merhaba Genart dediğiniz yeri bilmiyorum ama ben mehtap hanımda tedavi görüyorum. Süreçlerimiz gayet iyi ilerliyor ve mehtap hanımın çalıştığı laboratuvar güvenilir bir yer bu ayın sonunda transfer işlemimiz gerçekleşecekArkadaşlar merhaba yeni üyeyim daha önce de konu açtım ama kimse cevap yazmadı genart ve Mehtap Polat arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?
Tek bir kredi çekme hakkım var bunu da ikisinden birine kullanmam gerekiyor
PGT genetik test istendi
Genart kendi kurumunda genetik testi yapıyor
Mehtap Polat dışarıda laboratuvara gönderiyor.
Devlet Hastanesi'nde yaptığım genetik testler var ama bunlar yeterli tanı değil diğer detaylı gen analiz haritasi olarak bakılması gerekiyor
Bir daha Kredi çekmem için 2 yılı beklemem gerekiyor ama 2 yıl bekleyemem çünkü ev kredisi ödemeler çok fazla şuan
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mrhb ben yeni katildim ben yeni mehtap polat hocaya başliyacam pozitif aldiniz miMerhaba Genart dediğiniz yeri bilmiyorum ama ben mehtap hanımda tedavi görüyorum. Süreçlerimiz gayet iyi ilerliyor ve mehtap hanımın çalıştığı laboratuvar güvenilir bir yer bu ayın sonunda transfer işlemimiz gerçekleşecekgönül rahatlığıyla mehtap hocayı önerebilirim
Merhaba, daha transfer yapılmadı canım ama mehtap hoca işinde iyi ve ilgili bi doktorMrhb ben yeni katildim ben yeni mehtap polat hocaya başliyacam pozitif aldiniz mi
Merhaba size de pgt yapıldı mıMerhaba, daha transfer yapılmadı canım ama mehtap hoca işinde iyi ve ilgili bi doktor
Bende Ankara'da yaptirirsam Aygül demirol berfu demir Mehtap Polat mehtap polatla asistanugla wpde konuştum samimi geldi banaArkadaşlar merhaba yeni üyeyim daha önce de konu açtım ama kimse cevap yazmadı genart ve Mehtap Polat arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?
Tek bir kredi çekme hakkım var bunu da ikisinden birine kullanmam gerekiyor
PGT genetik test istendi
Genart kendi kurumunda genetik testi yapıyor
Mehtap Polat dışarıda laboratuvara gönderiyor.
Devlet Hastanesi'nde yaptığım genetik testler var ama bunlar yeterli tanı değil diğer detaylı gen analiz haritasi olarak bakılması gerekiyor
Bir daha Kredi çekmem için 2 yılı beklemem gerekiyor ama 2 yıl bekleyemem çünkü ev kredisi ödemeler çok fazla şuan
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet pgt yapıldı dün kullanmaya başladım prolutex iğneyi transferim 22 şubattaMerhaba size de pgt yapıldı mı
Bir de transfer sürecinde prolutex kullandınız mi
Hayırlı haberler alın insAllahEvet pgt yapıldı dün kullanmaya başladım prolutex iğneyi transferim 22 şubatta
Olumlu sonuç alanlar duydunuzMerhaba, daha transfer yapılmadı canım ama mehtap hoca işinde iyi ve ilgili bi doktor
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 1 adet sağlıklı 1 adette bizim gibi taşıyıcı embriyomuz var ilk olarak sağlıklı olan transfer yapılcakHayırlı haberler alın insAllah
Pgt için intergenle anlaşmali
Kaç embriyonuz sağlıklı geldi
Evet bi kaç kişi duydum burda canımOlumlu sonuç alanlar duydunuz
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 1 adet sağlıklı 1 adette bizim gibi taşıyıcı embriyomuz var ilk olarak sağlıklı olan transfer yapılcak
Merhaba, daha transfer yapılmadı canım ama mehtap hoca işinde iyi ve ilgili bi dokbi
Hayırlı iysa bizde başlayacağız ilk denemede Hayırlı evlat lar nasip etsin cümlemize ben 32 yaşindayim tüplerim tikaliymiş ama doktor direk tüp bebek başiyoruz dedi tekrar filim istemediEvet bi kaç kişi duydum burda canım
Evet başka transfer için bekleteceğiz onu da sonuçta o da bizim gibi olacak hastalıklı olmayacak belki hastalıklı olanlar imha ediliyordurT
Taşıyıcı Embriyoyu.imha ediyoru demişlerdi
Sizin taşıyıcı varsa onu da başka transfer süreciniz için mi sakladiniz
Merhaba Mehtap hocaya başladınız mi acaba memnun kaldınız mı bende dusujuyorumdaMrhb ben yeni katildim ben yeni mehtap polat hocaya başliyacam pozitif aldiniz mi
Merhaba neden acaba burdan yazmak istemezseniz özelden yazarmisiniz ben düşünüyordum da iki doktor arasında kalmıştım biri mehtap hocaydıBen mehtap Polat ı asla tavsiye etmiyorum
merhaba neden böyle bir mesaj yazdınız acaba? Ben de kendisinde tedavi görüyorum. Merak ettimBen mehtap Polat ı asla tavsiye etmiyorum