Merhaba arkadaşlar Tüp bebek için ciddi anlamda çok zor günler yaşıyorum. Bende düşük yumurta rezervi var yaşım 29. 4 yıldır eviliyim üç yıldır çocuk düşünüyorum. Malesef daha nasip olmadı. Daha öncede tüp açma ameliyatı oldum. Eşiminde sperm değerleri çok kaliteli değil ama çocuk olmayacak kadar değil dedi doktor. Daha önce 2 başarısız tüp denemem oldu. AMH değerlerim az olduğu için yeniden tüp yapmamız lazım ama kafam çok karışık. Araştırıyotum ama hiç iyi değilim. Bir yerde yücel kahraman, başkası Murat arslan, kimileri Filip Taştan, Cem Demirel, Semra Kahraman vs vs herkes birilerini övüyor. Bazıları mutlaka bahçeciye gidin bazıları kesinliklikle gidilmez diyor, Örnek veriyorum cem demirel hocayı 40 şi övüyor ama 41.kişi öyle bir şey yazıyor ki o kadar olumsuz ki hemen vazgeçme durumun oluyor. Açıkcası kafa bir milyon, 3. tüp bebek girişimimiz olacak maddi maanevi çok yıprandık bu sefer nerde kimde yapalım açıkcası hiç bilmiyoruz. Şuan araştırdıklarım
Yücel Kahraman, Semrakahraman, Filip Taştan, Murat Öztürk, ama daha beğenilen hoca da var bu konu ile ilgili yardımcı olabilir deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
Kimisi de diyor Dr. Ertan cevizzi fitoterapi yolu ile size bitkisel takviye yapıyor tüp bebek oluşumuna hazır olduğunuz zaman sizi yönlendiriyorlar adam tvlere falan çıkıyor o arada da kaldım:::.
Yücel Kahraman, Semrakahraman, Filip Taştan, Murat Öztürk, ama daha beğenilen hoca da var bu konu ile ilgili yardımcı olabilir deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
Kimisi de diyor Dr. Ertan cevizzi fitoterapi yolu ile size bitkisel takviye yapıyor tüp bebek oluşumuna hazır olduğunuz zaman sizi yönlendiriyorlar adam tvlere falan çıkıyor o arada da kaldım:::.