• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek için alınan rapor

2015umut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
56
11
38
merhaba arkadaşlar,
2 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. PKOS teşhisi konuldu. ilaç tedavisi gördüm ve 1 kez de aşılama yapıldı. sonuçlar hep olumsuz. Tüp bebek merkezleri ile görüştüğümde aşılamanın benim için uygun olmadığını ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi. Tüp bebek önerdi yaşım ilerlediği için. Ancak fiyatlar çok yüksek. SGK normal yollarla gebe kalınamadığına dair rapor alındığında tüp bebek için destek veriyormuş. Bu raporu almanın şartları neler? Bursa'sa sadece fakülteden mi alınıyor. Bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi arkadaşlarım...

Eğitim araştırma ve üniversite hastaneleri veriyormuş benimde öğrendiğime göre. ancak en az 3 yıl evlilik şartı var gerçi amh düşüklüğü varsa bu şarta gerek kalmıyormuş yeni yeni öğreniyorum bildiklerim böyle

Eğitim araştırma ve üniversite hastaneleri veriyormuş benimde öğrendiğime göre. ancak en az 3 yıl evlilik şartı var gerçi amh düşüklüğü varsa bu şarta gerek kalmıyormuş yeni yeni öğreniyorum bildiklerim böyle
pkos olduğu için amh değerim çok yüksek. Çok yumurtam var. 3 buçuk senelik evliyiz biz. Başka şart var mı acaba :S

başka bilgisi olan yok mu arkadaşlar ??
merhaba arkadaşlar,
2 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. PKOS teşhisi konuldu. ilaç tedavisi gördüm ve 1 kez de aşılama yapıldı. sonuçlar hep olumsuz. Tüp bebek merkezleri ile görüştüğümde aşılamanın benim için uygun olmadığını ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi. Tüp bebek önerdi yaşım ilerlediği için. Ancak fiyatlar çok yüksek. SGK normal yollarla gebe kalınamadığına dair rapor alındığında tüp bebek için destek veriyormuş. Bu raporu almanın şartları neler? Bursa'sa sadece fakülteden mi alınıyor. Bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi arkadaşlarım...
Mrb bizde araştrma icerisindeyiz 15 gundur eşime azosperm tanisi konuldu universute hastanesine sevk edilicez gitmeden onumuze neler gelicek arastrma icine girdik internette yazan 3 senelik evli olma sarti varmis ama azosperm olanlard ise bayanda 23 yaş sinirlamasi ve iki kez asilama yapma mecburiyeti var deniliyor bizde yakin zamnda universite hastanesine gidice ordan aldigimiz kesin bilgiden haberdar ederim insAllh benim bildigimde bukadar

merhaba arkadaşlar,
Tup bebek bolumu olan bir devlet hastanesinde doktorunun yonlendirmesiyle heyete girebilirsin
Ordaki doktorlar hemen zaten durumun musaitse onaylarlar 3 yil evli olman gerek
Ayni eşten baska cocugun olmamasi
40 yasini doldurmamis olman lazm yastan tam emin degilim
3 asilama sarti (hc sperm yoksa o baska ozaman aranmiyor)
Yuzde 99 veriyorlar
Daha sonrasinda ister o hastanede ister baska ozel tup bebek merkeznden sgk anlasmali olmali yararlanabilirsin
Devlette devam edersen hemen adetin 2. Gunu baslarsin

Tup bebek bolumu olan bir devlet hastanesinde doktorunun yonlendirmesiyle heyete girebilirsin
Ordaki doktorlar hemen zaten durumun musaitse onaylarlar 3 yil evli olman gerek
Ayni eşten baska cocugun olmamasi
40 yasini doldurmamis olman lazm yastan tam emin degilim
3 asilama sarti (hc sperm yoksa o baska ozaman aranmiyor)
Yuzde 99 veriyorlar
Daha sonrasinda ister o hastanede ister baska ozel tup bebek merkeznden sgk anlasmali olmali yararlanabilirsin
Devlette devam edersen hemen adetin 2. Gunu baslarsin
Yaş 40 sınır, yaşın sınıra yakınsa ne 3 yıllık evlilik ne de aşılama şartı var. 1 yıllık evliliği kabul ediyorlar. Amh dusuklugu gibi durumlarda da aşılama va yok hemen tedaviye baslaniyor

Yaş 40 sınır, yaşın sınıra yakınsa ne 3 yıllık evlilik ne de aşılama şartı var. 1 yıllık evliliği kabul ediyorlar. Amh dusuklugu gibi durumlarda da aşılama va yok hemen tedaviye baslaniyor
Tabi onlar ozel durumlar

pkos olduğu için amh değerim çok yüksek. Çok yumurtam var. 3 buçuk senelik evliyiz biz. Başka şart var mı acaba :S
Sperm sonu düşük yada bayanda amh düşüklüğü iki aşılama olması 3 yıllık evlilik sigorta güvencenizin dökümü 900 gün genel sağlık baslangici bunların hepsinin elinizde belge olması tüp bebek yada aşılama gibi raporların olumsuz olduğuna dair rapor lagzim gerisi doktorun imzasına bakiyor

Back