TÜP BEBEK DIŞ HEYET RAPORU İÇİN HANGİ HASTANE KOLAY!!

Evine de yakın madem tabi ki de Süleymaniye mantıklı Çapadan Aldığın randevuyu iptal et Süleymaniye den randevu da gerekmiyor saat 08:30 09:30 gibi git oradan numara alınıyor tüp bebek yan binada bu arada ve 5. Katta asansör var 4. Kata kadar çıkıyor 5 e çıkmıyor arızalı bu da dipnot olsun sana arkadaşım :)

Adetsiz olan icin randevu gereklidir yaziyor ..
Adetli ilan icin gerek yok diyorsun canim tamam ozaman ..
Ben yarin bi ugrayacagim hastaneye
Allahtan hayirlisi ikimiz icinde
Once allaha. Sonra Sana guvenerek capa yerine suleymeniyeye vericem evraklari insallah cabuk cikar

Bende istanbul tup bebek emre bey i dusunuyorum

Birbirimizle haberleselim gelismeleri anlatalim
Srn ne zamandir gideceksin

Adetsiz olan icin randevu gereklidir yaziyor ..
Adetli ilan icin gerek yok diyorsun canim tamam ozaman ..
Ben yarin bi ugrayacagim hastaneye
Allahtan hayirlisi ikimiz icinde
Once allaha. Sonra Sana guvenerek capa yerine suleymeniyeye vericem evraklari insallah cabuk cikar

Bende istanbul tup bebek emre bey i dusunuyorum

Birbirimizle haberleselim gelismeleri anlatalim
Srn ne zamandir gideceksin
Benim adetsiz Olarak bir çok gitmemde de randevu almadım canım istemedikleri için değişti mi eski dipnot mu düşmüş hastane bilmiyorum benim 1 hafta buldu işte benim randevu 17.06 yani bu Cuma Aret Kamar ile

Benim adetsiz Olarak bir çok gitmemde de randevu almadım canım istemedikleri için değişti mi eski dipnot mu düşmüş hastane bilmiyorum benim 1 hafta buldu işte benim randevu 17.06 yani bu Cuma Aret Kamar ile
Bende basta aret bey diyordum ama yogunlugu vs korkuttu beni.. Birkac arkadas ta soru soramadigindan cok hizli baktigindan sikayet etmis

Ben inceleyen soran biriyim o nedenle tercihim emre karatekelioglu olacak

bende katılmak istiyorum ...
seminer ne kadar sürecek hafta içi mi olacak yada hangi saatlerde ona göre işimle ilgili sıkıntı olmazsa gelmek istyprum..

medicalpark bahçekievler den başka hangi doktor katılacak seminere
tarih henüz belli değil katılımın artması lazım şuanda gelecek kişi sayısı 70 oldu katılım ne kadar çok olursa çekiliş hakkı o kadar çok artacak o yüzden biraz erteledim ama özelden numaranızı bırakırsanız zaman belli olunca ben sizi arar haber veririm

Evine de yakın madem tabi ki de Süleymaniye mantıklı Çapadan Aldığın randevuyu iptal et Süleymaniye den randevu da gerekmiyor saat 08:30 09:30 gibi git oradan numara alınıyor tüp bebek yan binada bu arada ve 5. Katta asansör var 4. Kata kadar çıkıyor 5 e çıkmıyor arızalı bu da dipnot olsun sana arkadaşım :)

arkadaşım ben seninle konuştuktan sonra çapa dan vazgeçtim
süleymaniye ye bu sabah evraklarımı teslim ettim
gözde büyütülecek birley yok ..
psikiyatriyi hallettinizmi perşembe günü gerisi çok kolay sağlık raporu kısmından bahsediyorum ..
sabah kan vermiş olsaydım 1 günde çıkabilecek birşey

ben ne psikiyatri ne de dahiliyeye randevulu gitmedim ikisinide rica ile hallettim ..ki herkese yaptıkları birşey
tüm imzaları topladım

bu sabah dosyamı verdim..
rabbim izin verirse 15 temmuzda alacağım 18 temmuz zaten adet tarihim

aslında araya bayram girmese 8 temmuzda alacaktım ama 9 günlük tatil ve bayramdan doalyı 2 hafta atmış oldu .. sorun değil ..

iyiki seninle konuşmuşum ..

bende herkes bilgilensin diye detaylı yazıcam rapor sürecini

hayırlısı allahtan

Evet arkadaşım Süleymaniye Hastanesi nin randevusuz olmasi büyük avantaj islerini ümit ettiğim gibi çabuk halletmene de çok sevindim Allah hayırlısı ile neticelendirsin inşaAllah

Hayırlı Kandiller ve Hayırlı Cumalar dilerim :)

Evet arkadaşım Süleymaniye Hastanesi nin randevusuz olmasi büyük avantaj islerini ümit ettiğim gibi çabuk halletmene de çok sevindim Allah hayırlısı ile neticelendirsin inşaAllah

Hayırlı Kandiller ve Hayırlı Cumalar dilerim :)

AMİN ARKADAŞIM
sağlıkla hayırla neticeye ulaşalım hepimiz inşallah ...

bu arada sen rapor aldın ya nerede yaptırdın tüp ü ve tuttumu arkadaşım

Amiiin inşaAllah arkadaşım ben aldım raporu dış heyet ile İstanbul tüp bebek merkezi nde tedavi sürüyor henüz yumurta takibindeyim hayırlısı Allah'tan hepimiz için :)

Back
X