- 2 Mart 2024
- 24
- 23
- 27
-
- Konu Sahibi stardust123
Ben oldum 2 kere ama benimki rahim duzeltme icindi histereskopi sizinki sanırım rahime bakilcak.Kızlar selam ben geçen ay transfer oldum kimyasal gebelik oldu bu ay histereskopi yapılacak çok garip hissediyorum çift embriyo koyacağımızı söyledi doktorum daha önce histereskopi olanınız ve gebelik oluşanınız var mı
Merhaba, ben geçtiğimiz mayıs ayında polip aldırmak için histeroskopi ameliyatı oldum. 6 ay daha bekledik gebelik için ama olmadı, tüp bebek tedavisine geçtik. Zor bir ameliyat değil.Kızlar selam ben geçen ay transfer oldum kimyasal gebelik oldu bu ay histereskopi yapılacak çok garip hissediyorum çift embriyo koyacağımızı söyledi doktorum daha önce histereskopi olanınız ve gebelik oluşanınız var mı
Benim histeroskopi sonrası transferim tuttu ama düşük oldu ama histeroskopide rahime çizik atıldı o tutunmayı kolaylaştırıyorKızlar selam ben geçen ay transfer oldum kimyasal gebelik oldu bu ay histereskopi yapılacak çok garip hissediyorum çift embriyo koyacağımızı söyledi doktorum daha önce histereskopi olanınız ve gebelik oluşanınız var mı
Evet aslında ultrasonda ve hsg de görünen bir şey yok. Rahime bakıp çizik atarak tutunma şansını artıracaklarmış. Ben hazır değilim galibaBen oldum 2 kere ama benimki rahim duzeltme icindi histereskopi sizinki sanırım rahime bakilcak.
Çok teşekkürler. Ben tüp bebekte tutunma şansı artıyormuş ya gerçekten artıyor mu acaba yaptıran var mı diye merak edip açtım konuyuMerhaba, ben geçtiğimiz mayıs ayında polip aldırmak için histeroskopi ameliyatı oldum. 6 ay daha bekledik gebelik için ama olmadı, tüp bebek tedavisine geçtik. Zor bir ameliyat değil.
Glue da yapılacakmış. İnşallah kolaylaşırBenim histeroskopi sonrası transferim tuttu ama düşük oldu ama histeroskopide rahime çizik atıldı o tutunmayı kolaylaştırıyor
İlk tüp bebek sürecim embriyom donduruldu. Histereskopi önerdi doktorum adetimin bitmesini bekliyorum. Tutunmayı kolaylaştırdığını söyledi doktor.Kızlar selam ben geçen ay transfer oldum kimyasal gebelik oldu bu ay histereskopi yapılacak çok garip hissediyorum çift embriyo koyacağımızı söyledi doktorum daha önce histereskopi olanınız ve gebelik oluşanınız var mı