Tüp bebek histereskopi

stardust123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
24
23
27
Kızlar selam ben geçen ay transfer oldum kimyasal gebelik oldu bu ay histereskopi yapılacak çok garip hissediyorum çift embriyo koyacağımızı söyledi doktorum daha önce histereskopi olanınız ve gebelik oluşanınız var mı

Ben oldum 2 kere ama benimki rahim duzeltme icindi histereskopi sizinki sanırım rahime bakilcak.

Merhaba, ben geçtiğimiz mayıs ayında polip aldırmak için histeroskopi ameliyatı oldum. 6 ay daha bekledik gebelik için ama olmadı, tüp bebek tedavisine geçtik. Zor bir ameliyat değil.

Benim histeroskopi sonrası transferim tuttu ama düşük oldu ama histeroskopide rahime çizik atıldı o tutunmayı kolaylaştırıyor

Merhaba, ben geçtiğimiz mayıs ayında polip aldırmak için histeroskopi ameliyatı oldum. 6 ay daha bekledik gebelik için ama olmadı, tüp bebek tedavisine geçtik. Zor bir ameliyat değil.
Çok teşekkürler. Ben tüp bebekte tutunma şansı artıyormuş ya gerçekten artıyor mu acaba yaptıran var mı diye merak edip açtım konuyu sizin içinde hayırlı olsun inşallah çok stresli bir süreç.

Benim histeroskopi sonrası transferim tuttu ama düşük oldu ama histeroskopide rahime çizik atıldı o tutunmayı kolaylaştırıyor
Glue da yapılacakmış. İnşallah kolaylaşır bilmiyorum ki bende hiç bizi neler bekliyor. Biraz ara verme kararı aldım az önce. Belki kendiliğimden hamile kalırım rahatlarım biraz.

İlk tüp bebek sürecim embriyom donduruldu. Histereskopi önerdi doktorum adetimin bitmesini bekliyorum. Tutunmayı kolaylaştırdığını söyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…