- 13 Ağustos 2024
- 1.738
- 3.137
- 48
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Merhabalar tüpleri kapalı olup rapor çıkarıp devlet destekli tedavi gören var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimBenim bir bilgim yok gönderiniz yukarı çıksın diye yorum yapıyorum umarım sizin sorunuza cevap verecek birisi çıkar inşallah
Rica ederim umarım güzel sonuçlara ulaşırsınız Rabbim ne dileğiniz isteğiniz varsa kabul etsin inşallahTeşekkür ederim
Amin çok sağolun Allah sizinde gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin inşallahRica ederim umarım güzel sonuçlara ulaşırsınız Rabbim ne dileğiniz isteğiniz varsa kabul etsin inşallah
Hiç çocuğunuz yoksa öncesinden bence devlet destek verir sonuçta tüplerin kapalı olması da en büyük problemlerden benim amh düşük devlet destekli tedavi oluyotumMerhabalar tüpleri kapalı olup rapor çıkarıp devlet destekli tedavi gören var mı acaba?
Çocuk yok, 2 aşılama şartı isteniyor mu benim durumumda olanaHiç çocuğunuz yoksa öncesinden bence devlet destek verir sonuçta tüplerin kapalı olması da en büyük problemlerden benim amh düşük devlet destekli tedavi oluyotum
ben görmedim ama aşılama olmadan direkt tüp bebek olabilirsiniz iki tüp kapalılığı ameliyat ile saptandiysaMerhabalar tüpleri kapalı olup rapor çıkarıp devlet destekli tedavi gören var mı acaba?
Tüpler kapalı ise aşılama olmaz ki zatenÇocuk yok, 2 aşılama şartı isteniyor mu benim durumumda olana
Biliyorum olmayacağını ama burdaki üniversite hastanesinde 2 aşılama olmak zorundasın dediler çok saçma yani nasl doğrusunu öğrenecem hiç bilmiyorumTüpler kapalı ise aşılama olmaz ki zaten
Ameliyat ile kapalı olduğu saptandı ameliyat raporum var ama bulunduğum yerdeki hastane rapor çıkartmamak için uğraşıyor resmenben görmedim ama aşılama olmadan direkt tüp bebek olabilirsiniz iki tüp kapalılığı ameliyat ile saptandiysa
İnanın o ameliyat raporum ile gidip görüşme yaptım başvuru yaptım buna hastanenin sağlık kurulu karar vermesi gerekmiyor mu, burda sekreterin karar vermesini bekliyorlar yani şikayet etmemek için zor tutuyorum kendimi eğer olmaz derlerse şikayette bulunacağım yani hakkım olan tedaviyi vermezlerse. Öyle değil mi yani?Laporoskopik cerrahi yöntem ile sonuç alınamadığını gösterir ameliyat notu ile hastane farketmeksizin yapabiliyor olmanız lazım
İki tüpünüzde kapalıymış nasıl aşılamaya yönlendiriyorlar anlamadım aşılama için iki tüpün açık olucak ki spermler kanala gidebilsin kapalıyken bu nasıl olucak acaba normalde direk tüp bebek yapmaları lazımSekreterin 2 aşılama yaptırmak için ısrar etmesi bu nereye şikayet edilir? Başhekimliğe mi cimere mi ?
Yani beni gereksiz tedaviye sevk ediyor hem maddi hem manevi olarak boş yere
Sekreter doktorla görüştürdü doktor onayladı ama sekreter ısrarla bana ve doktora aşılama yapılması gerekiyor diyip durduBu durum bana çok ilginç geldi sekreter doktorla görüştürmüyor mu bildiğim kadarıyla Uludağ üniversitesinşn şikayet hattı var