• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek heyet raporu

Tüpler kapalı ise aşılama olmaz ki zaten
Biliyorum olmayacağını ama burdaki üniversite hastanesinde 2 aşılama olmak zorundasın dediler çok saçma yani nasl doğrusunu öğrenecem hiç bilmiyorum 🤔
Farklı şehirlerdeki hastaneleri aradım onlar tüpler kapalı ise ameliyat raporunuz varsa direkt tüp bebk tedavisi olabilirsiniz dediler ama bulunduğum yerdeki hastane 2 aşılama şartı istiyor yok böyle bir şey yani üniversite hastaneler arasında fark mı oluyor ki

ben görmedim ama aşılama olmadan direkt tüp bebek olabilirsiniz iki tüp kapalılığı ameliyat ile saptandiysa
Ameliyat ile kapalı olduğu saptandı ameliyat raporum var ama bulunduğum yerdeki hastane rapor çıkartmamak için uğraşıyor resmen 🥺😞😞

Laporoskopik cerrahi yöntem ile sonuç alınamadığını gösterir ameliyat notu ile hastane farketmeksizin yapabiliyor olmanız lazım
İnanın o ameliyat raporum ile gidip görüşme yaptım başvuru yaptım buna hastanenin sağlık kurulu karar vermesi gerekmiyor mu, burda sekreterin karar vermesini bekliyorlar yani şikayet etmemek için zor tutuyorum kendimi eğer olmaz derlerse şikayette bulunacağım yani hakkım olan tedaviyi vermezlerse. Öyle değil mi yani?
Off çok zor ya hem süreç zaten zor bi de uğraştığım şeye bakın 😞😞😞

Sekreterin 2 aşılama yaptırmak için ısrar etmesi bu nereye şikayet edilir? Başhekimliğe mi cimere mi ?
Yani beni gereksiz tedaviye sevk ediyor hem maddi hem manevi olarak boş yere

Sekreterin 2 aşılama yaptırmak için ısrar etmesi bu nereye şikayet edilir? Başhekimliğe mi cimere mi ?
Yani beni gereksiz tedaviye sevk ediyor hem maddi hem manevi olarak boş yere
İki tüpünüzde kapalıymış nasıl aşılamaya yönlendiriyorlar anlamadım aşılama için iki tüpün açık olucak ki spermler kanala gidebilsin kapalıyken bu nasıl olucak acaba 🤔 normalde direk tüp bebek yapmaları lazım

Bu durum bana çok ilginç geldi sekreter doktorla görüştürmüyor mu bildiğim kadarıyla Uludağ üniversitesinşn şikayet hattı var
Sekreter doktorla görüştürdü doktor onayladı ama sekreter ısrarla bana ve doktora aşılama yapılması gerekiyor diyip durdu 😒

Back