Tüp bebek heyet / ilaç raporu

seminfam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
41
2
1
34
Merhaba kızlar tüp bebek için ilaç raporu alan kimse var mı 2 olumsuz asilamam oldu sebesiz infertilite sebebiyle tüp bebek yaptırmak istiyorum özel bir klinikte bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar tüp bebek için ilaç raporu alan kimse var mı 2 olumsuz asilamam oldu sebesiz infertilite sebebiyle tüp bebek yaptırmak istiyorum özel bir klinikte bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Merhaba ben bugun basvurdum ptesi cikacak raporum. Elimde ilac da kalmisti onceden baslatti doktor bugun surece

Merhaba ben bugun basvurdum ptesi cikacak raporum. Elimde ilac da kalmisti onceden baslatti doktor bugun surece
Peki nereye basvuruyoruz bu rapor için üniversite hastanesi diye öğrendim ama kadın doğum polikliniğimi ? Ve Hocalardan mıuayene randevusu almak gerek

Ben üniversite hastanesinden temin ettim raporu, kadın doğumda aşılamamı yapan doktor hem tüp hem ilaç için raporumu çıkarmıştı. Özellikle ilaçlarda büyük faydasını gördüm

Ben üniversite hastanesinden temin ettim raporu, kadın doğumda aşılamamı yapan doktor hem tüp hem ilaç için raporumu çıkarmıştı. Özellikle ilaçlarda büyük faydasını gördüm
Şehir hastanesinde iki asilamam var. Diğer koşulları sağlıyorum sebepsiz infertilite için sizce sorunsuz alabilirmiyim

Peki nereye basvuruyoruz bu rapor için üniversite hastanesi diye öğrendim ama kadın doğum polikliniğimi ? Ve Hocalardan mıuayene randevusu almak gerek
Kadin dogum infertilite bolumune basvuruyorsunuz. Sizden bazi evraklar ve testler istiyorlar. Elinizde mevcut hsg niz varsa kabul ediyorlar. Kan ve sperm testleri istiyorlar bende onlari kabul etmemislerdi yaptirdik 2 gun icinde. Sonra evraklar tamam olunca bi dosyayla beraber sizi infertilite tup bebek poliklinigne sevk ediyorlar. Basarisiz asilamalariniz igneli asilama ise ve kurumun sgk anlasmasi var ise asilamanizi kabul ederler yoksa etmezler. Sonrasinda basarisiz asilamalarim var tup bebek icin geldim diyorsunuz, ben adetin 3. Gunu gittim direkt tedaviye basladilar, elimde ilacim kalmisti cunku. Pazartesi de raporun cikar geri kalan ilaclarini temin edersin dediler. Oyle bir surec.
Ben ozel hoca muayenesi almadim, alamadim doluydu yani. Poliklinik randevusu ile ilerliyorum ama islerim hizli ilerliyor.

merhabalar sormak istedigim bir soru var bilgisi olan arkadaşlar yarımdımcı olursa cok memnun kalırım kocaeli umuttepede çok şükür ki ilk denemede evladımız oldu şimdi ikinci çocuk için tekrardan deneme
k istiyoruz fakat dondurulmuş embriyo yok malesef bunun için nasıl yol izlememiz gerekiyor çocuk oldugu için devlet ücret karşılaması saglıyormu konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum tşk
rabbim isteyen bu yola baş koyan herkesin kucagına evlat versin .

Bende Kocaelide tup bebege basladim dun. Ne guzel olumlu sonuc almissiniz. Biraz surecinizden bahseder misiniz. Doktorunuz kimdir nelere dikkat ettiniz gibi.
Cocuk olunca rapor cikmiyor maalesef ucretli yaptirabiliyoesunuz yine ama.
Guncel ucretler su sekilde

Eklentiler

• IMG_4180.jpeg
    245,1 KB · Görüntüleme: 2

Evt Emek hoca orada. Ben ozel muayene bulamadigim icin direkt ondan muayene alamadim ama 2 kez muayene etmisti beni. Tup bebek surecime Ozge hoca karar verdi onunla devam ediyorum ama poliklinik hastasi oldugum icin Emek bey denk gelince o da bakiyor. Dediginiz gibi huzursuzlugum var olmazsa diye ama denemekten baska da çâre yok insallah sizinki gibi olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…