merhabalar sormak istedigim bir soru var bilgisi olan arkadaşlar yarımdımcı olursa cok memnun kalırım kocaeli umuttepede çok şükür ki ilk denemede evladımız oldu şimdi ikinci çocuk için tekrardan deneme
k istiyoruz fakat dondurulmuş embriyo yok malesef bunun için nasıl yol izlememiz gerekiyor çocuk oldugu için devlet ücret karşılaması saglıyormu konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum tşk
rabbim isteyen bu yola baş koyan herkesin kucagına evlat versin .
Cocuk olunca rapor cikmiyor maalesef ucretli yaptirabiliyoesunuz yine ama.
Bende Kocaelide tup bebege basladim dun. Ne guzel olumlu sonuc almissiniz. Biraz surecinizden bahseder misiniz. Doktorunuz kimdir nelere dikkat ettiniz gibi.
Cocuk olunca rapor cikmiyor maalesef ucretli yaptirabiliyoesunuz yine ama.
Guncel ucretler su sekilde
emek bey oradamı bizimle o ilgilendi sürecimiz ilk etapta biraz piskolojik olarak nasıl olacak vs korkularımız vardı ama ben sürekli inandım iyi şeyler hissettim ilk denemede olmuştu doktorunuz kım bilmiyorum ama emek bey çook ilgili idi birde handan hemşire vardı hep yardımcı oldular bilmiyorum ama oraya gittiginiz zaman içinizde bir korku acacaba olmayacakmı hissiyatı oluyordur ama umudunuzu kaybetmeyin rabbim insallah nasip eder . bilgi için çok tşk ederim