• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek heyet / ilaç raporu

seminfam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
40
2
1
34
Merhaba kızlar tüp bebek için ilaç raporu alan kimse var mı 2 olumsuz asilamam oldu sebesiz infertilite sebebiyle tüp bebek yaptırmak istiyorum özel bir klinikte bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar tüp bebek için ilaç raporu alan kimse var mı 2 olumsuz asilamam oldu sebesiz infertilite sebebiyle tüp bebek yaptırmak istiyorum özel bir klinikte bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Merhaba ben bugun basvurdum ptesi cikacak raporum. Elimde ilac da kalmisti onceden baslatti doktor bugun surece

Merhaba ben bugun basvurdum ptesi cikacak raporum. Elimde ilac da kalmisti onceden baslatti doktor bugun surece
Peki nereye basvuruyoruz bu rapor için üniversite hastanesi diye öğrendim ama kadın doğum polikliniğimi ? Ve Hocalardan mıuayene randevusu almak gerek

Ben üniversite hastanesinden temin ettim raporu, kadın doğumda aşılamamı yapan doktor hem tüp hem ilaç için raporumu çıkarmıştı. Özellikle ilaçlarda büyük faydasını gördüm

Ben üniversite hastanesinden temin ettim raporu, kadın doğumda aşılamamı yapan doktor hem tüp hem ilaç için raporumu çıkarmıştı. Özellikle ilaçlarda büyük faydasını gördüm
Şehir hastanesinde iki asilamam var. Diğer koşulları sağlıyorum sebepsiz infertilite için sizce sorunsuz alabilirmiyim

Back