hayatım drunun adı ne geçmişolsun allah tez vakitte hayırlı bi revla tversin inşallah aminpatulii merhaba ben 1,5 yıldır tedavi görüyorum. Tahlilerimiz filmlerimiz herşey normal. Dr. sebepsiz infertilite teşhisi koydu. 2006 martında ilk aşılamam yapıldı tuttu ama düşükle sonuçlandı.2007 şubatında ikinci aşılamam yapıldı ama tutmadı. adet dönemimde çok fazla ağrım ve şişkinliğim oldu, dr. ultrasonla bakıp sıvı ve kan birikmesi olduğunu ve yumurtalıklarda büyüme olduğunu söyledi. bu arada tedavi boyunca inanılmaz derecede kilo aldım. kilonun etkisi, sıvı ve kan birikmesi ile yumurtalıkların büyümesinin nedeni konusunda yardımcı olur musun?
:teselli: burdan da paylaşabiliriz.... sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim..
sağol canım. sen galiba irenbeye gidiyorsun bir arkadaşımda gidiyor memnun. ben 9 eylüle gidiyorum kadın doğumun infertilite bölümünde dr. mahmut bey var kesinlikle tavsiye ediyorum. bu ay işlerim çok yoğun olduğundan gidemeyeceğim inşallah mayıda üçüncü denemeyi yaparız, olmazsa dr. tüp bebeğe geçmek istiyor. ayrıca 9 eylül kadın doğumda dr. nur hanım var ama galiba o şu sıralarda sadece hamilelere bakıyor. dr. funda hanımda çok iyidir. hepsini tavsiye ederim.kendine iyi bak.hayatım drunun adı ne geçmişolsun allah tez vakitte hayırlı bi revla tversin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?