Tüp bebek hamişleri normal doğum yapamıyor mu? İlla sezaryan mı yaptırılıyor

Ş

şeker kız kendi

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi şeker kız kendi
Birşer duydum, tüp bebek hamilelerine sezaryan yaptırılıyormuş, doğru mu?!

Birşer duydum, tüp bebek hamilelerine sezaryan yaptırılıyormuş, doğru mu?!

yok canım öyle bişey.. gebeliğin normal seyrediyorsa herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa normal doğum yapanlarda var.. ama tedaviyle old. için bazı doktorlar riske atmamak için sezeryana alıyorlar..
benimde sezeryan olacak inşallah ama hem ameliyatlıyım önceden hemde ikiz gebelik old. için...

Yüreğime su serptin, çok sağol nazlımelekciğim.... valla az önce görümcem demişti de bunu, telaşla hemen buraya sorayım istedim... ben normal doğurmayı herşeyden çok istiyorum da....

canım moralini bozmak istemem ama bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım senin gibi bende hep merak içindeydim geçen hafta kontrolüm vardı doktoruma sordum bana dediki riskli gebelik olduğu için normal doğumu pek tavsiye etmiyorlar ama illaki normal doğum yapamak istersen sorumluluğu kendim aldığım sürece olur dedi sonra vazgeçtim sağlıkla bebeğimi kucağıma alayımda varsın sezeryan olsun

hadi ya!!!!
Tühhh... ben de yarın gideceğim kontrole, ilk soracağım soru bu olacak herhalde...anlamıyorum hamileliğimizin neresi riskli ki?! Neyse çok teşekkür ederim yorumun için

bnce norma l doğum yapabilirsin hiç öle bişi duymadım cnm belki zor oluyo dye risk diyolardır normal doğumun nesi risk.gene de bikaç doktora sor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…