Tüp bebek hamilelik 9+6 kanama

MuhendisYas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
266
334
29
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim 9+6 bugün. Bugüne kadar yerleşme kanaması bile yaşamayan ben bugün kahverengi lekelenme tarzında kanama yaşadım bir iki saattir devam ediyor. Acile gittim kadın doğum uzmanı kalp atışı var dedi ama bebek 8+3 görünüyor dedi 😣 geçen hafta doktora gittiğimde 8+1 idi. Zaten Haftada 1 Proluton depot , günde 3 progestan fitil kullanıyorum. Oksapar kullanıyorum günde bir kez. Doktor yat dinlen dedi düşecekse zaten düşer dedi. Korkuyorum yatıyorum sürekli. Kendi Doktoruma yazdım cevap vermedi oksaparı bügünlük kullanmasam mı ki ? Bildiğim bir pıhtılaşmam yok baktırmadık hiç. Ne yapsam bilemedim doktor cevap vermedi. Başına böyle bişey gelen var mı doktorunuz kan sulandırıcınızı bıraktırdı mı lütfen bilenler yardımcı olsun çok endişeliyim

En iyi cevap
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim 9+6 bugün. Bugüne kadar yerleşme kanaması bile yaşamayan ben bugün kahverengi lekelenme tarzında kanama yaşadım bir iki saattir devam ediyor. Acile gittim kadın doğum uzmanı kalp atışı var dedi ama bebek 8+3 görünüyor dedi 😣 geçen hafta doktora gittiğimde 8+1 idi. Zaten Haftada 1 Proluton depot , günde 3 progestan fitil kullanıyorum. Oksapar kullanıyorum günde bir kez. Doktor yat dinlen dedi düşecekse zaten düşer dedi. Korkuyorum yatıyorum sürekli. Kendi Doktoruma yazdım cevap vermedi oksaparı bügünlük kullanmasam mı ki ? Bildiğim bir pıhtılaşmam yok baktırmadık hiç. Ne yapsam bilemedim doktor cevap vermedi. Başına böyle bişey gelen var mı doktorunuz kan sulandırıcınızı bıraktırdı mı lütfen...
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim 9+6 bugün. Bugüne kadar yerleşme kanaması bile yaşamayan ben bugün kahverengi lekelenme tarzında kanama yaşadım bir iki saattir devam ediyor. Acile gittim kadın doğum uzmanı kalp atışı var dedi ama bebek 8+3 görünüyor dedi 😣 geçen hafta doktora gittiğimde 8+1 idi. Zaten Haftada 1 Proluton depot , günde 3 progestan fitil kullanıyorum. Oksapar kullanıyorum günde bir kez. Doktor yat dinlen dedi düşecekse zaten düşer dedi. Korkuyorum yatıyorum sürekli. Kendi Doktoruma yazdım cevap vermedi oksaparı bügünlük kullanmasam mı ki ? Bildiğim bir pıhtılaşmam yok baktırmadık hiç. Ne yapsam bilemedim doktor cevap vermedi. Başına böyle bişey gelen var mı doktorunuz kan sulandırıcınızı bıraktırdı mı lütfen bilenler yardımcı olsun çok endişeliyim
Hemşirenin numarası varsa ona da yazın. Genelde kanama olunca kan sulandırıcıyı kesiyorlar. Ama kahverengi ise panik yapmıyorlar

En iyi cevap
9.haftada kanama yasadim bende. Oksapari biraktirmadi corasprin kullaniyodum 4-5 gun onu birak dedi. Benimde ciddi duzeyde pihtilasmam yok. Doktorun daha iyi bilir ama benimde direkt aklima igneyi birakmak gelmisti doktor birakma kullan dedi

9.haftada kanama yasadim bende. Oksapari biraktirmadi corasprin kullaniyodum 4-5 gun onu birak dedi. Benimde ciddi duzeyde pihtilasmam yok. Doktorun daha iyi bilir ama benimde direkt aklima igneyi birakmak gelmisti doktor birakma kullan dedi
Şuanda kaç haftalıksınız ? Bana bugünlük kullanmayabilirsin dedi ben de kullanmadım

Kesildi çok şükür yattım dinlendim. Progestan kullanıyordum zaten günde 3 kez fitil . Haftada bir depot . Doktor kullanabileceğin herşeyi kullanıyorsun zaten dedi ekstra bişey vermedi

Kesildi çok şükür yattım dinlendim. Progestan kullanıyordum zaten günde 3 kez fitil . Haftada bir depot . Doktor kullanabileceğin herşeyi kullanıyorsun zaten dedi ekstra bişey vermedi
Hayırlı olsun daha önce görüyordum sizi, baya zaman olmuş hamılesınız Allah gönlüne gore versin

Merhabalar bende tüp bebekle ikinci hamileligimi yasiyorum 22 haftalık hamileyim. 11 haftalıkken başladı kanamalarim ve hala devam ediyor öyle leke falanda değil adetli gibiyim. Sadece 2_3 gün hic gelmediği olmuştur. Bebek iyi gelişimi herşeyi normal ayrıntılı ultrason da iyiydi ama kanamanın nedeni belli değil😔 çok can sikici 2. Hamileliğim ilki böyle değildi 9 ay kanaması olan varmış sanırım bende onlardanimbuara kan sulandırıcı kanamanin ilk günü hemen bıraktırdı Dr um

X