Tüp Bebek Hamileleri Paylaşım

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
44
Sevgili kadınlar, anne adayları, anneler..Ben ilk tüp bebek denemesiyle hamile kalan eğitimci bir anne adayıyım..Hepimiz zorlu süreçlerden geçerek transfer olduk ve bazılarımız güzel haberlerimizi aldık. Bu topicte, tüp bebek yöntemiyle hamile kalan ve hamileliğini bekleyen anne adaylarıyla; transfer, transfer süreçleri, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamilelikte yaşanan psikolojik ve fiziksel durumlar, beslenme, spor, gündelik yaşam üzerine paylaşımlarda bulunmayı amaçlıyorum. Hepinize güzel günler.. :KK66:

5.gün transferi olarak, 10.gün değerim 333, 13.gün değerim 708 olarak çıktı. keseye ise ayın sonunda bakılacak. Gebelik belirtilerini soran arkadaşların çok olduğunu farkettim. zira ben de transfer sonrası günümü beklerken nette her gebelik belirtisi yazısını okumuştum. Bendeyse, batmalar ve âdet ağrısına benzer ağrılar oldu. Göğüs uçlarıma dokunamıyordum bile..halâ da bu belirtileri azalarak da olsa hissediyorum. Yerleşme kanaması ben de olmadı. Gerçi her kadın aynı belirtileri yaşıyor diye bir durum yok, bazı kadınlar hiç bir belirti göstermeden hamile kalmış oluyor. Tüp bebek tedavisi olan bizlerde az da olsa bir şekilde belirti oluyor, çünkü kullandığımız onca ilacın etkisini unutmamak lâzım.. :KK66:

X