• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hamile olanlar

ozdog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
253
91
28
24
Kızlar tüp bebek yapıp hamile olanlar ve tranfer olanlar nasıl gidiyor kaç haftalıksınız birşeyler hissediyormusunuz

Son düzenleme:
Merhaba ben bugun 5+6 yim, psikolojik olabilir ama kan testinden beri (transferden 11 gun sonra kan verdim) mide bulantisi, istahsizligim var bir de gogus uclarimda cok kasinti olmustu, onun disinda bi belirtim olmadi

Kızlar tüp bebek yapıp hamile olanlar ve tranfer olanlar nasıl gidiyor kaç haftalıksınız birşeyler hissediyormusunuz
Merhaba ben 24 haftalığım ayda 2-3 defa bulantılı kusmalı gidiyor onun dışında iyiyiz siz hamile misiniz

Merhaba ben 24 haftalığım ayda 2-3 defa bulantılı kusmalı gidiyor onun dışında iyiyiz siz hamile misiniz
Evet bende tranfer olmuştum aralıkda şuan 6 haftalığım bi 5 haftalıkda kanamam gelmişti şimdi durdu onun harici sadece uykum geliyor başka birşey hissetmiyorum

Merhaba ben bugun 5+6 yim, psikolojik olabilir ama kan testinden beri (transferden 11 gun sonra kan verdim) mide bulantisi, istahsizligim var bir de gogus uclarimda cok kasinti olmustu, onun disinda bi belirtim olmadi
Bende şuan birşey yok sadece uykum geliyor bende 6 haftalığım

Sağlıkla gelsin inşallah benim de o zamanlar kanamam olmuştu bol bol dinlenin
Amin inşallah şuan için öyle yapmaya çalışıyorum ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım o yüzden dolayı insan ister istemez stresli oluyor

Back