Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende transfer oldum 4-6 ocakta 2 kez test günümü bekliyorum 16 OcakKızlar tüp bebek yapıp hamile olanlar ve tranfer olanlar nasıl gidiyor kaç haftalıksınız birşeyler hissediyormusunuz
Merhaba ben 24 haftalığım ayda 2-3 defa bulantılı kusmalı gidiyor onun dışında iyiyiz siz hamile misinizKızlar tüp bebek yapıp hamile olanlar ve tranfer olanlar nasıl gidiyor kaç haftalıksınız birşeyler hissediyormusunuz
Aa 4 ocakda bi 6 Ocak bir mi oldunuz peki neden öyle olduBende transfer oldum 4-6 ocakta 2 kez test günümü bekliyorum 16 Ocak
Evet bende tranfer olmuştum aralıkda şuan 6 haftalığım bi 5 haftalıkda kanamam gelmişti şimdi durdu onun harici sadece uykum geliyor başka birşey hissetmiyorumMerhaba ben 24 haftalığım ayda 2-3 defa bulantılı kusmalı gidiyor onun dışında iyiyiz siz hamile misiniz
Bende şuan birşey yok sadece uykum geliyor bende 6 haftalığımMerhaba ben bugun 5+6 yim, psikolojik olabilir ama kan testinden beri (transferden 11 gun sonra kan verdim) mide bulantisi, istahsizligim var bir de gogus uclarimda cok kasinti olmustu, onun disinda bi belirtim olmadi
Sağlıkla gelsin inşallah benim de o zamanlar kanamam olmuştu bol bol dinleninEvet bende tranfer olmuştum aralıkda şuan 6 haftalığım bi 5 haftalıkda kanamam gelmişti şimdi durdu onun harici sadece uykum geliyor başka birşey hissetmiyorum
Ardışık transfer oldum ben embriyoları o şekilde aldım ben. Bu da bir transfer yöntemiiymiş doktorum bahsetmişti biz de tercih ettikAa 4 ocakda bi 6 Ocak bir mi oldunuz peki neden öyle oldu
Amin inşallah şuan için öyle yapmaya çalışıyorum ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım o yüzden dolayı insan ister istemez stresli oluyorSağlıkla gelsin inşallah benim de o zamanlar kanamam olmuştu bol bol dinlenin
İdrar durumun ne alemde çok özür dilerim böyle sorduğum için ama sık çıkıyor musunBende şuan birşey yok sadece uykum geliyor bende 6 haftalığım
Ben direk iki embriyo transfer edilmişti sizinki dondurulmuş mu taze miArdışık transfer oldum ben embriyoları o şekilde aldım ben. Bu da bir transfer yöntemiiymiş doktorum bahsetmişti biz de tercih ettik
Evet çok sık çıkıyorum hemde seninİdrar durumun ne alemde çok özür dilerim böyle sorduğum için ama sık çıkıyor musun
Ardışık transfer dört ve 6 Ocak’ta yapıldı iki embriyo dondurulmuşBen direk iki embriyo transfer edilmişti sizinki dondurulmuş mu taze mi
Vallahi ben de çok sık çıkıyorum normalime göre inşallah yavrularım benimledirEvet çok sık çıkıyorum hemde senin
Anladım canım benim direk ikisi aynı anda olduArdışık transfer dört ve 6 Ocak’ta yapıldı iki embriyo dondurulmuş
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınVallahi ben de çok sık çıkıyorum normalime göre inşallah yavrularım benimledir
Amin inşallahAmin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın