Arkadaşlar ben mart ayında tüp bebek yaptırdım. Tutmadı. Haliyle dengem bozuldu. Yaşımdan sebeb başka şansın Yok deniyor. Tekrar denemek istiyoruz. Doktor Suat Hazere gittim. Onunla konuşunca umutlarım yeşermeye başladı. Tekrar denemek istiyoruz. Doktor Suat Hazer'de tüp bebek yaptıran var mı? Sonuçlar nedir? Yardımlarınızı bekliyorum
AASK16
Yaşınız kaç ki ümit yok deniyor?
Belirttiğiniz doktora gitmedim ama farklı doktorları deneyin bence.. Bebişinizi umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
AASK16
Yaşınız kaç ki ümit yok deniyor?
Belirttiğiniz doktora gitmedim ama farklı doktorları deneyin bence.. Bebişinizi umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
39 yaş için mi baska şansın yok deniyor. Yani başka bir sorun yok ve sadece yaş mı sorun? Kusura bakmayın ama bana pek inandırıcı gelmedi. Kesinlikle farklı doktorlara gidi derim. 40ima geldim neredeyse. 3 yıldır deniyoruz. Kaç doktora gittim hiçbiri de yaş için bu son şansın demedi.
39 yaş için mi baska şansın yok deniyor. Yani başka bir sorun yok ve sadece yaş mı sorun? Kusura bakmayın ama bana pek inandırıcı gelmedi. Kesinlikle farklı doktorlara gidi derim. 40ima geldim neredeyse. 3 yıldır deniyoruz. Kaç doktora gittim hiçbiri de yaş için bu son şansın demedi.