- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 25
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
İleri hareketli sperm malesef hiç yokÇok teşekkür ederim Ankaradayım şuan için etlik zübeyde hanım hastanesindeyim ileri zaman da ne olur bilmiyorum araştırmalara devam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İleri hareketli sperm malesef hiç yokÇok teşekkür ederim Ankaradayım şuan için etlik zübeyde hanım hastanesindeyim ileri zaman da ne olur bilmiyorum araştırmalara devam..
Verilen kağıtta çok karışık görünüyorMorfoloji yüzde kaç sizin
zübeyde de olacaksanız maddi açıdan sizi zorlamaz rapor şartlarına sahipseniz rapor çıkartırsınız maximum 3-4 bin tl harcarsınız ama özelde karar verirseniz en az 15.000 tl gözden çıkarmanız lazım ilaçlar hariçİnanır mısınız maddi hiç bi araştırma yapma fırsatım olmadı zaten bi kaç gün oluyor daha kendi doktorumla da maddi kısmını konuşmadık daha
Rapor şartlarına bakmıştım tam bilmiyorum hani karşılanır mı karşılanmaz mızübeyde de olacaksanız maddi açıdan sizi zorlamaz rapor şartlarına sahipseniz rapor çıkartırsınız maximum 3-4 bin tl harcarsınız ama özelde karar verirseniz en az 15.000 tl gözden çıkarmanız lazım ilaçlar hariç
Bişey sorabilir miyim ayrıca hangi hastane olursa olsun dosya açtıktan sonra karar değiştirme hakkına sahip miyiz acabazübeyde de olacaksanız maddi açıdan sizi zorlamaz rapor şartlarına sahipseniz rapor çıkartırsınız maximum 3-4 bin tl harcarsınız ama özelde karar verirseniz en az 15.000 tl gözden çıkarmanız lazım ilaçlar hariç
hastaneyle görüşün bu konuyu raporu onlar çıkarıyor zaten eğer raporsuz yapacaksınız malesef zübeyde de en az 10,000 gözden çıkarılmalı benim bir arkadaşım zübeydede raporsuz yaptırdı geçen yıl 14,000 tl harcadıRapor şartlarına bakmıştım tam bilmiyorum hani karşılanır mı karşılanmaz mı
vazgeçebilirsiniz sanırım ilaçlara başlamadıysanız sonuçta sizin bedeniniz zorla işlem yapamazlar, ha birde size birşey daha söyleyeyim eğer zübeydede yaptıracaksanız ne olur transfere girmeden mutlaka embriyo kalitenizi öğrenin o masaya yatmadan önce tutma ihtimlai düşük embriyoyu koydurup 12 gün eziyet etmeyin kendinizeBişey sorabilir miyim ayrıca hangi hastane olursa olsun dosya açtıktan sonra karar değiştirme hakkına sahip miyiz acaba
Anladım tekrar gittiğimiz de sorayımhastaneyle görüşün bu konuyu raporu onlar çıkarıyor zaten eğer raporsuz yapacaksınız malesef zübeyde de en az 10,000 gözden çıkarılmalı benim bir arkadaşım zübeydede raporsuz yaptırdı geçen yıl 14,000 tl harcadı
bu arada yaş kaç rapor için 35 yaş altı olmalı kadın yaşıAnladım tekrar gittiğimiz de sorayım
Çok teşekkür ederim mutlaka sorarım. İnanın yazdıklarınız okuduklarım yalnız değiliz be dedirtiyor insana.vazgeçebilirsiniz sanırım ilaçlara başlamadıysanız sonuçta sizin bedeniniz zorla işlem yapamazlar, ha birde size birşey daha söyleyeyim eğer zübeydede yaptıracaksanız ne olur transfere girmeden mutlaka embriyo kalitenizi öğrenin o masaya yatmadan önce tutma ihtimlai düşük embriyoyu koydurup 12 gün eziyet etmeyin kendinize
Ben 22 yaşındayım eşim 24bu arada yaş kaç rapor için 35 yaş altı olmalı kadın yaşı
yaşınız rapor için uygun diğer şartlarınızda karşılar umarımBen 22 yaşındayım eşim 24
İnşallah Rabbim kolaylaştırsın bu yolda olan herkesi içinde bizim yolumuzu da...yaşınız rapor için uygun diğer şartlarınızda karşılar umarım
asla yanlız değilsiniz canım 2,5 yıldır uğraş veriyoruz yıkıldık ama yılmadık her seferinde daha güçlü kalktım ayağa sende sakın umutsuzluğa düşme inşAllah ilk denemende alırsın güzel sonucuÇok teşekkür ederim mutlaka sorarım. İnanın yazdıklarınız okuduklarım yalnız değiliz be dedirtiyor insana.
amin canım inşAllah Rabbim imtihanını kolay eylesin çabucak alasın güzel sonucuİnşallah Rabbim kolaylaştırsın bu yolda olan herkesi içinde bizim yolumuzu da...
Okurken bile burnumun direği sızlıyor geçicek Allahın izniyle..asla yanlız değilsiniz canım 2,5 yıldır uğraş veriyoruz yıkıldık ama yılmadık her seferinde daha güçlü kalktım ayağa sende sakın umutsuzluğa düşme inşAllah ilk denemende alırsın güzel sonucu
Amin Allah razı olsun. Benim yine aklıma takılan bişeyler olursa buraya yazcam...amin canım inşAllah Rabbim imtihanını kolay eylesin çabucak alasın güzel sonucu
tabiki elimden geldiğince yardımcı olurumAmin Allah razı olsun. Benim yine aklıma takılan bişeyler olursa buraya yazcam...
Çok iyi anlıyorum sizi 2,5 yılda ne yaşadığımı ben biliyorum bedenen çekilen acılar, yıpranmalar, geceleri gizli gizli ağlamalar dışardan güçlü görünüp içimde fırtınalar estiği zamanla çok şükür geçti Rabbim kucağıumıza almayıda nasip eder inşAllah geçicek canım emin ol hep pozitif düşün bu süreçte stresten uzak dur beslenmene dikkat et, ha birde bence tüp bebek yaptırdığınızı kimseye söylemeyin insanlar çok soru soruyor buda sizi çok bunaltır strese sokar.Okurken bile burnumun direği sızlıyor geçicek Allahın izniyle..
İnşallah sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza alırsınız... Durumu öğreneli 3 gün oluyor belki bi hafta sonra daha pozitif daha sağlıklı düşünebileceğim ama şuan için pek yapamıyorum. Eşimle de konuşmuştuk sade annelerimiz babalarımız durumdan haberdar olsun demiştik birde bi ablama söyledim ablam da bu durumlardan sıkıntı da Allaha şükür bitane yavrusu var yarasına merhem oluyor...Çok iyi anlıyorum sizi 2,5 yılda ne yaşadığımı ben biliyorum bedenen çekilen acılar, yıpranmalar, geceleri gizli gizli ağlamalar dışardan güçlü görünüp içimde fırtınalar estiği zamanla çok şükür geçti Rabbim kucağıumıza almayıda nasip eder inşAllah geçicek canım emin ol hep pozitif düşün bu süreçte stresten uzak dur beslenmene dikkat et, ha birde bence tüp bebek yaptırdığınızı kimseye söylemeyin insanlar çok soru soruyor buda sizi çok bunaltır strese sokar.