• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek gebelik sonrasi dusuk tehdidi yasayanlar

shere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2
1
3
Merhaba arkadaslar,
Ilk tup bebek denemesine ekim sonunda basladik.Hersey iyi giderken gebeligimin 9.haftasinda kanamam oldu dusuk riski sebebiyle progestan igne 2 doz ve oksapar igne basladi doktor. Simdi 11+5 teyim risk gecti diyor doktor fakat gebelik sonuna kadar oksapar igne ve vajinal progestan devam edecegiz dedi. Progestan ve oksapari gebelik sonuna kadar kullananlar var mi, korkuyorum bosuna ilac ve hormon alimi zarari olur mu diye... Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...

Selam,

Bende ilk tüp denememde hamile kaldım, 5. haftada kanamalarım başlamıştı ve 20. haftaya kadar, her akşam progestan iğne, haftada 2 gün proluton depot kullandım. Sonrasında bırakabiliriz dedi doktorum ve bıraktık, tekrar sıkıntı yaşamadım sonrasında.. allah kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah.

Cevabin icin tesekkur ederim milesa. Insallah bu skintilar gececek guzel gunlerde bebeklerimizi kucagimiza alacagiz...

Back