• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek gebelik belirtileri

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba arkadaşlar 🌸 tüp bebek yaptiripgebel belirtisi olarak neler yaşadınız?

Benim ilkinde aşırı bel ağrım olmuştu ama bebeğim yaşamadı 5.gün embriyosuydu

Şimdi transferimin 9.günü 3.gün embriyosu sırtım ağrıyor ve ara ara kasıklarim ağrıyor hafiften sanki adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyetim basladi

Sırt ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi daha önce hiç duymadım bunu

Benimde sırt sol boşluk ve bel ağrım çok fazla bugün.Transferimin 6.günü.Bende bılmıyorum merak edıyorum.2.denemem bu.Transfer günü düştüm birde😔 Sonra ilaç yan etki yaptı.Rabbim bizlere yardım etsin de kucağımız kahkaha atan çocuklarla dolsun

Merhaba arkadaşlar 🌸 tüp bebek yaptiripgebel belirtisi olarak neler yaşadınız?

Benim ilkinde aşırı bel ağrım olmuştu ama bebeğim yaşamadı 5.gün embriyosuydu

Şimdi transferimin 9.günü 3.gün embriyosu sırtım ağrıyor ve ara ara kasıklarim ağrıyor hafiften sanki adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyetim basladi

Sırt ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi daha önce hiç duymadım bunu
Test yaptırdınmı inşallah pozitiftir🙏🏻🙏🏻

Benımkıde öyle olacak muhtemelen:KK43: bıkmadan yola devam canım moralimizi bozmak yok.Benimde 2.denemem
Hem parası 2 keredir çok ciddi rakamlar hep fitil kullanamıyorum göbekten iğne yaptırıyorum 400 tl oldu 7 tek iğne diğerlerini saymıyorum. Hem her seçer isten izin alıyorum. Allah biliyor ya bu test sonucu beni yıktı perisan etti Umutlarım kayboldu tutacağına inancim kayboldu eşime çok kötü davranıyorum moralim sıfır m işte motivasyonum yok Allah biliyor ya gücüm tükendi 😢

Benim 8.gunum bugün cuma günü kan vermeye gideceğim benim sadece gaz problemim var çok çok nadir hafif adet agrisi gibi ağrım oluyor

Hem parası 2 keredir çok ciddi rakamlar hep fitil kullanamıyorum göbekten iğne yaptırıyorum 400 tl oldu 7 tek iğne diğerlerini saymıyorum. Hem her seçer isten izin alıyorum. Allah biliyor ya bu test sonucu beni yıktı perisan etti Umutlarım kayboldu tutacağına inancim kayboldu eşime çok kötü davranıyorum moralim sıfır m işte motivasyonum yok Allah biliyor ya gücüm tükendi
Hem parası 2 keredir çok ciddi rakamlar hep fitil kullanamıyorum göbekten iğne yaptırıyorum 400 tl oldu 7 tek iğne diğerlerini saymıyorum. Hem her seçer isten izin alıyorum. Allah biliyor ya bu test sonucu beni yıktı perisan etti Umutlarım kayboldu tutacağına inancim kayboldu eşime çok kötü davranıyorum moralim sıfır m işte motivasyonum yok Allah biliyor ya gücüm tükendi 😢
Seni çok iyi anlıyorum.Çünkü aynısını yaşıyoruz çoğumuz.Ama vazgeçmek yok.Beklenen geldiğinde bunların hepsini unutucaz emin ol🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻

Back