Ikiz anneleri birsey sormak istiyorum.ilk uc ayinizda hic kahverengi lekelenmeniz oldumu.olduysa doktor ne dedi bilgi verirmisiniz
merhaba kızlar aranızda kanama geçiren var mı ? Ben geçtiğimiz p.ertesi yaşadım hemde çok yoğun Allaha şükür bebekte sorun yok ama düşük tehlikem var diye yatmak zorundayım sizlerde inş böle bir sorun yoktur.
iyi akşamlarr kızlarr neyapıyosunuzz nerelerdesinizz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
walla hepimiz aynı durumdayız canım inşallah onları gorup duycagız ve kucagımıza alcagız bende salı dr gıtcemm ama günler gecmiyo walla inşallah hayırlı haberler alırımmValla ben hala şoktayım hamile olduğuma inanamıyorım hayırlısıyla kese ve kalp atışını duysam o zamann sevinmeye başlıcam
sen nasılsın cnm herşey yolundadır inşallah
walla hepimiz aynı durumdayız canım inşallah onları gorup duycagız ve kucagımıza alcagız bende salı dr gıtcemm ama günler gecmiyo walla inşallah hayırlı haberler alırımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallahhh cnm çooook güzel haberler alırsın senin az kalmış bende cuma günü gidicem zaman durdu sanki :106:
Himm desene doguma kadar boyleyiz.neyse sagliklari yerinde olsunda aliscaz bunada.bende gunde 3 kere progestan 200 luk fitil kullaniyorum en basindan beri.birde yatiyorum haftasonu sadece 1 kere esim arabayla tur attiriyo bana nefes aliyim diye okadarOldu canim doktor ikiz bebeklerinde sık görülen birşey dedi. İlaclarini aksatma yeter dedi bide Progestan igneyi yeniden başlattı.
Canım ben gittiğimde 1000 i geçiyordu yine duyamadık. Çok az duyulmuyo dedi doktor
🌸🌸🌸
Cnm benimde azıcık olmuştu kanamam ve birazda lekelenmem vardı doktorum günde 2 tane progestan iğne verdi çok şükür şuan yok
seninde inşallahhh devam etmiyordur :26:
Kizlar bennnn geldimmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıymetli bebeklerimizin annelerine günaydın
bende akşamları 2 tüp progestan vuruluyorum cnm kahverengi olarak geliyor sadece peçeteye dinleniyorum devamlı bakalım ne olacak sonumuz.Çarşamba kontrolüm var inş geçmiştir tehlike.
Iyi hafta sonları kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?