Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi orasını bilmiyorum canım ama folik asit yüksekliği de bebekte bi sorun yaratabiliyomus diye biliyorum sen bence doktora bi sorEvet baya yüksek geldi banada. Acaba dedim tüp bebek farklı bi durum ya bu yüzden mi böyle yüksek veriliyor.
Canım ben de tüp bebek tedavisi oldum ve kullandığım süre zarfı boyunca folidoce kullandımSelam kızlar,tüp bebek tedavinizde folik asit olarak ne kullandınız acaba. Doktorum bana folbiol verdi onu kullanıyorum. Ama dozu yüksek sanki 5 mg. Sizler neler kullandınız
Evet ben de öyle biliyorumEvet folik asit yüksekliğinin down sendromuna sebep olduğunu anlatan bir video izledim prof Melih Atahan Güvenden .
Falbiol kullandımSelam kızlar,tüp bebek tedavinizde folik asit olarak ne kullandınız acaba. Doktorum bana folbiol verdi onu kullanıyorum. Ama dozu yüksek sanki 5 mg. Sizler neler kullandınız
Folidoce verdi canim öyle pahali bir şey vermedi üstelik bende dedim hani vitamin çok olsun dedim bu sana yeter dediSelam kızlar,tüp bebek tedavinizde folik asit olarak ne kullandınız acaba. Doktorum bana folbiol verdi onu kullanıyorum. Ama dozu yüksek sanki 5 mg. Sizler neler kullandınız
Tüp bebek mi sizindeBen q-folin kullanıyorum
EvetTüp bebek mi sizinde
İnternette o kadar çok şey yazıyor ki ne yapacağımı şaşırdım. Doktoruma da sordum bi sakıncası yok devam et dedi.
İlk başlarda prenatal life kullanıyordum gebeliğimde mide bulantısı yapınca Decavit pronatale ve ocean plus kullanıyorum .5 mg fazla değil ki niye bu fikre vardınız . Doktorunuz en iyisini bilirSelam kızlar,tüp bebek tedavinizde folik asit olarak ne kullandınız acaba. Doktorum bana folbiol verdi onu kullanıyorum. Ama dozu yüksek sanki 5 mg. Sizler neler kullandınız
İlk başlarda prenatal life kullanıyordum gebeliğimde mide bulantısı yapınca Decavit pronatale ve ocean plus kullanıyorum .5 mg fazla değil ki niye bu fikre vardınız . Doktorunuz en iyisini bilir
Aaa 5 mg den 400-600 mg yüksek mi ilk kez duydum . Bunu da öğrenmiş oldumNormalde 400-600 mcg alınması yeterli diye okudum sürekli nette. Bu yüzden araştırıyorum.
İlk gebelik düşündüğüm de de sağlık ocağı vermisti. Tüp bebekle ilgili değilde devlet bir tek onu karşılıyor ondan olabilir diğerleri 40 50 60 tl öyle gidiyorEvet baya yüksek geldi banada. Acaba dedim tüp bebek farklı bi durum ya bu yüzden mi böyle yüksek veriliyor.
Canım 400 mcg= mikrogramAaa 5 mg den 400-600 mg yüksek mi ilk kez duydum . Bunu da öğrenmiş oldum
Bence onla alakası yok, özelde tedavi görüyorum ben. Sırf devlet karşılıyor diye vermemişlerdir.İlk gebelik düşündüğüm de de sağlık ocağı vermisti. Tüp bebekle ilgili değilde devlet bir tek onu karşılıyor ondan olabilir diğerleri 40 50 60 tl öyle gidiyor