tüp bebek fiyatları

ben kocaeli devlet hastanesinden aldım ilaçları.sen peki başka eczanelere sordun mu? çok saçma geldi bana ya sonuçta bu ilaçları saddece tüp bebek için vermiyolar ki normal tedavidede aşılamadada bu ilaçları kullananlar var.

canım be aşılama tedavilerimde dr.umun yazdığı reçeteyle gidip almıştım ilaçlarımı. ben özel bir hastaneye gidiyorum. ama tüpbebek tedavimde hem tüp bebek raporum hem de ilaç raporum ünv. hastanesinden çıkarıldı. ben de açıklanamayan infertiliteyim, tüpler açık ve 26 yaşındayım ama rapor çıkarttım. sen niye yararlanamıyorsun? aşılama olduysan 3 kez raporunu rahatlıkla çıkartabilirsin.

geçen hafta bursa acıbadem e tel ettim. ilaçlarla birlikte 6,500.ytl. dediler

benim işte raporlu 3000 ytl civarı tuttu. ilaçlar da dahil.650 civarı da embriyo dondurtmak için. allahım herkese kolaylık versin.

Valla arkadaşlar allahım nasip ettikten sonra özel ya da devlet hastaneleri hiç farketmiyor.Ben 1.denememi üniversite hastanesinde yaptırdım ve ikamet adresimle arasında 1 saatlik yol farkı var?Eşimin semen analizleri,ultrasonları,yol,ilaç,embriyo freezing işleminin tamamına=1.750 ytl verdim ama sonucum negatif çıktı.Özel merkeze sormuştum 5000 YTL tutuyordu.Rapora filanda ayrı para istiyorlardı.

Bence özellerin bir farkı yok arkadaşlar.Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kısırlık Merkezinde yaptırın derim.Hizmetler gerçekten muhteşem,harici ek ücret ödemiyorsunuz,doktorlarımızda çok iyi ilgileniyorlar..Özellerin tek farkı bence sakin olmaları.Ben 1.denememde herşey dahi 1750 ytl versim.Bunun içinde yol,ilaç,testler,embriyo dondurma dahil herşey var.İsterseniz burda da özel yaptırabilirsiniz...

Canımmm hemşehriyiz seninle bende Denizliliyim ama Bursa'da yaşıorum..Çok özledimm Denizliyi
Bilidiğim eğer ;Bursa'da tedavi görmeyi düşünürsen sana elimden geldiğince yardımcı olabilirim..
Sektörde çok yakından tanıdığım kişiler var..Yardıma ihtiyacın varsa herzaman yardımcı olurumm...

geçen hafta bursa acıbadem e tel ettim. ilaçlarla birlikte 6,500.ytl. dediler
Canım bana o fiyat biraz fazla geldi..Jinemedle görüşsene çok cazip paket programlar var..Murat Bey bu konuda çok anlayışlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…