Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat şuan ki güncel fiyatlara yakın iyi bile yaptırmışsınız. Benim tedavi olduğum hastanede dondurma işlemiyle 38 bine geliyor işlem ücreti ilaçlar ayrıKızlar bu yıl ki tüp bebek fiyatı nedir ben 30 bin liraya yaptım pahalı mı yapmışım yapanlar fiyat belirtebilirmi![]()
Birde muayene parası da istemiyorlar bende o zaman ucuz yapmışımFiyat şuan ki güncel fiyatlara yakın iyi bile yaptırmışsınız. Benim tedavi olduğum hastanede dondurma işlemiyle 38 bine geliyor işlem ücreti ilaçlar ayrı
Evet benden muayene parası da almıyorlar normalde muayene parası 500 lira30 bine nerede yaptınız ?
Bence çok uygun
Benim fiyat aldığım yerler 60-70 bin diyor
Aynen içini bozma gayet iyi fiyat şuan. İnşallah pozitifle sonuçlanırBirde muayene parası da istemiyorlar bende o zaman ucuz yapmışım
Nerde yaptırıyorsunuz pekiEvet benden muayene parası da almıyorlar normalde muayene parası 500 lira
Tanıdık bir yerde mi yaptırdınızEvet benden muayene parası da almıyorlar normalde muayene parası 500 lira
80 binKızlar bu yıl ki tüp bebek fiyatı nedir ben 30 bin liraya yaptım pahalı mı yapmışım yapanlar fiyat belirtebilirmi![]()
Burası neredeyse bedavaymış benim Dr muayene ücreti 1750Evet benden muayene parası da almıyorlar normalde muayene parası 500 lira
İnşallahAynen içini bozma gayet iyi fiyat şuan. İnşallah pozitifle sonuçlanır![]()
Şanlıurfa metrolife hastanesindeNerde yaptırıyorsunuz peki
Yok Şanlıurfa’da yaptım ben suruçta yaşıyorumTanıdık bir yerde mi yaptırdınız
Niye o kadar uygun
İnşallah nasip olurYaptirmissiniz ne güzel pahalı ucuz boşver in bize hala nasip olmadı yaptirmak
Evet35 ilaç hariç benimde ilacı kendim tanıdık eczanemden aldım ilaç içindeyse bu ücretin bayaaa uyguna yaptırmışsınız 80 binlerden bahsedenler var
Çok pahalı80 bin
Aynen bir gonal f 900 iğnesi geçen aldım 4 bin liraya sadece bir tanesiilaçlar çok fazla tutuyor, ilaç ücreti merkezin ücretini geçti bizde